Hirdetés
- Projektor topic
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Elezest Kerek mindekitol de csak most tudtam gepkozelbe kerulni mert egy masik geppel vagyok elfoglalva. W7 32 bitet telepitek egy masik gepre es mivel az en Digi netem van bedugva hogy lehessen frisiteni ezert irok most mert azon a gepen is ket kapcsolat van pedig a BIOSban eleve le van tiltva az alaplapi halochip, vagyis az 32 bites OS nem is lathatta.
Ha lenne routerem akkor eleve a masik gepet is mar azzal telepitettem volna marcsak kivancsisagbol is. Sub-ZeRo-nak igaza lehet Ő mar gondolom router mellol telepitett mig a Nővéréék nem igy nekik is ketkapcsolat latszik.
Virtualis dolgokat nem hasznalok, viszont az irtam talan fentebb hogyha bekapcsolom az en gepemen az alaplapi halchip-et es radugk egy masik gepet (netbook) akkor mar harom
kapcsolat latszik a feleso ketto ala megjelenik egy harmadik.(#44790) FF23 Ezt az osszefesulest kiprobalom koszonom a tippet

Elnezest hogy eppen Téged hagytalak utoljara de nem szeretnem ha vitakoznanak miattam.
Aktív témák
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- RAM topik
- Diablo IV
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest