Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Elezest Kerek mindekitol de csak most tudtam gepkozelbe kerulni mert egy masik geppel vagyok elfoglalva. W7 32 bitet telepitek egy masik gepre es mivel az en Digi netem van bedugva hogy lehessen frisiteni ezert irok most mert azon a gepen is ket kapcsolat van pedig a BIOSban eleve le van tiltva az alaplapi halochip, vagyis az 32 bites OS nem is lathatta.
Ha lenne routerem akkor eleve a masik gepet is mar azzal telepitettem volna marcsak kivancsisagbol is. Sub-ZeRo-nak igaza lehet Ő mar gondolom router mellol telepitett mig a Nővéréék nem igy nekik is ketkapcsolat latszik.
Virtualis dolgokat nem hasznalok, viszont az irtam talan fentebb hogyha bekapcsolom az en gepemen az alaplapi halchip-et es radugk egy masik gepet (netbook) akkor mar harom
kapcsolat latszik a feleso ketto ala megjelenik egy harmadik.(#44790) FF23 Ezt az osszefesulest kiprobalom koszonom a tippet

Elnezest hogy eppen Téged hagytalak utoljara de nem szeretnem ha vitakoznanak miattam.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs