Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
Van egy asztali gépem meg egy Satás dvd íróm. a gépre van telepítve xp sp3 és win7. xp sp3 alatt tökéletesen működik a dvd íróm, ír, olvas. win 7 alatt viszont akármilyen lemezt rakok bele lefagy, próbáltam más sata kábellel, alaplapba máshova dugtam a sata kábelt de nem javult meg. Gondolom ez vmi win7 (xp alatt tökéletesen működik) probléma csak nem tudom mivel lehetne orvosolni. Tehát xp sp3 alatt tökéletesen üzemel, míg win7 alatt nem működik...
(a dvd iróval nem lehet baj mert xp alatt mukodik, kiprobáltam más asztali gépben xp alatt és ott is futott, és mellesleg tegnap vettem)
természetesen win7 eszközkezelője felismeri a dvd írót.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest