Legfrissebb anyagok
- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
PROHARDVER! témák
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Nagyon lassan kapcsol be a gép, és a bekapcsolás után is lassú...
Kérlek nézzétek meg ezt a fél perces videót mert tanácstalan vagyok és már elegem van belőle..
Videókártya a rossz? Memória? Alaplap? Processzor?Biosban is nagyon lassan reagál...
A gép nincs tuningolva, illetve többször csinál olyat a gép hogy kék halál (kernelpower error 41) illetve 6gb memóriából újraindulást követően 2-t ismer fel... Én alaplapra gyanakodnék, de nem tudom biztosra..
Várom a tanácsokat!Azt tudom hogy Win újratelepítés nem old meg semmit jelen esetben.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest