Hirdetés

Aktív témák

• geckowize

őstag

Hali!
    Van egy olyan problémám, hogy a processzort nagyon lefoglalja valami, amit nem látok task managerben.

Azt hittem az SP1 az oka, de azt leszedve sem volt javulás,ó. Igazából grafikai alkalmazásoknál látszik meg a teljesítménycsökkenés és a túlzott cpu kihasználtság. CoD:MW2-ben vettem észre, hogy akadozik a játék, holott 30-as pingem van és ugyanolyan grafikán játszok, mint előtte (régebben 80-120 fps körül mozgott, most 40-50 körül van és leesik néha 10-20-ra, beakad mint atom), taskman-ben ugyan 50%os az mw2 cpu kihasználtsága, meg még van pár folyamat, amelyek nagyon kis százalékban használják, erre a grafikonon 100%-os kihasználtságot mutat...

3dmark06-ot is lefutattam, ekkor vettem észre, hogy 6000 pont körüli overall score helyett (amire előtte képes volt) 4500 körülit adott, jó ez még annyira nem releváns, de a procira 2200 helyett 960 pont...

Kilőttem minden felesleges alkalmazást (gadgetek, sticky notes), csak eset smart security megy, razer driver, synaptics touchpad driver, és így akadozik, nem tudom kideríteni mi eszi ennyire a procit, mivel nincs benne task managerben semmi olyan, ami ilyen mértékben zabálja.

Leszedtem Process Explorert, de azzal sem kerültem előrébb. Minden drivert újraraktam, az se segített, már fogalmam sincs mit csináljak. Az nyilvánvaló, hogy nem az mw2 a hibás, mivel 3dmarkban is ilyen csúf eredményt adott a procira. Bár win élményindex nem pontozta lejjebb, ez fura.

Aktív témák