Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hali!
Van egy olyan problémám, hogy a processzort nagyon lefoglalja valami, amit nem látok task managerben.Azt hittem az SP1 az oka, de azt leszedve sem volt javulás,ó. Igazából grafikai alkalmazásoknál látszik meg a teljesítménycsökkenés és a túlzott cpu kihasználtság. CoD:MW2-ben vettem észre, hogy akadozik a játék, holott 30-as pingem van és ugyanolyan grafikán játszok, mint előtte (régebben 80-120 fps körül mozgott, most 40-50 körül van és leesik néha 10-20-ra, beakad mint atom), taskman-ben ugyan 50%os az mw2 cpu kihasználtsága, meg még van pár folyamat, amelyek nagyon kis százalékban használják, erre a grafikonon 100%-os kihasználtságot mutat...
3dmark06-ot is lefutattam, ekkor vettem észre, hogy 6000 pont körüli overall score helyett (amire előtte képes volt) 4500 körülit adott, jó ez még annyira nem releváns, de a procira 2200 helyett 960 pont...
Kilőttem minden felesleges alkalmazást (gadgetek, sticky notes), csak eset smart security megy, razer driver, synaptics touchpad driver, és így akadozik, nem tudom kideríteni mi eszi ennyire a procit, mivel nincs benne task managerben semmi olyan, ami ilyen mértékben zabálja.
Leszedtem Process Explorert, de azzal sem kerültem előrébb. Minden drivert újraraktam, az se segített, már fogalmam sincs mit csináljak. Az nyilvánvaló, hogy nem az mw2 a hibás, mivel 3dmarkban is ilyen csúf eredményt adott a procira. Bár win élményindex nem pontozta lejjebb, ez fura.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- BestBuy ruhás topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest