Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
siofok
őstag
sziasztok!Először is bocsi ha nemjó helyre irtam,de nem is tudom melyik topik lenne a legmegfelelőbb.
szóval a gondom az hogy van 1 pda-m,és az a tünet,ha rádugom a pc-re,látok rajt minden fájlt,amit csak lehet.Utána szabályosan leválasztom a gépről,és akár csinálok vele 1db fotót,vagy a netről letöltök rá 1 fájlt,és ismételten visszadugom a pc-re,mér nemlátja az uj fájlt.Pda ujraindítás után látszik.A pda-s topikban azt az ötletet kaptam,hogy a pc-men,nem-e csak a pc gyorsítótárát látom.Ezt hogy tudnám leellenőrizni?esetleg megpróbálni?
Ja mert még mondjuk van a camera mappa,amibe menti a pda a fotókat.Ebből ha pc-n kitöröltem a bent levő 2db fotót,gépről le,vissza,utána ha megint rámentem a camera mappára,a mappa kinézeténél ugyanugy látszott a kis ikonjába a már törölt fotók.Ami ugy alapból ha üres a mappa,nemlátszik az ikonon sem semmi. Windows 7 a rendszerem.
bocsi a hosszú kommentért!
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest