Hirdetés
Aktív témák
-
darthimp
csendes tag
válasz
Воланд
üzenetére
Márciusban lesz egy éve, hogy összeraktam. De sohasem volt tökéletes. Mindig is csalódott voltam a szaggatások miatt. De ráfogtam arra, hogy túl új a core i7 technológia, kiforratlan a Win7 vagy a 64 bitre. De az utóbbi hónapban elviselhetetlen volt a szaggatás. Most újra telepítés után meg különösen. A winyó az everest szerint WDC WD15EADS-00P8B0
Amint ránéztem googleben ezt találtam.
http://hardforum.com/showthread.php?t=1550457
Kísértetiesen hasonlít az én problémámra. Bár a megoldást nem értem ha egyáltalán van.
De én is hardverhibára gondolok.
A gépet használtan vettem. Egy filmesé volt aki RAID-ben használt két ilyen winyót. De nekem csak egy kellett. Amikor összeraktam a gépet és bekapcsoltam a BIOS-ban kikapcsoltam a RAID beállítást és akkor felismerte a winyót előtte nem. Talán ott rontottam el valamit. Vagy firmware frissítés kell a winyónak?
Köszönöm
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest