Hirdetés

Aktív témák

• jolmegmondom

csendes tag

válasz sfdrakex #37772 üzenetére

Hát eddig a memória-kezelésbe nem nyúltam, leginkább a hálózattal foglalkoztam, Otthoni csoportot lőttem ki, távoli asztal, távoli registry, windows media player hálózati cuccai, defender, tűzfal, erőforrás megosztások kifele, befele, ilyesmik és extrém nagy mértékben gyorsult a boot idő, a rendszerműveletek stb. Játékoknál (Medal of honor, gta4, stalker call of pripyat, ezeknél mértem, max grafika, AA+vsync) átlagosan 8-10 fps gyorsulást értem el. Nyílván köszönhető a jól beállított SLI vga-knak is, de a szolgáltatás tiltások is nagy mértékben befolyásolják.

Még egy tapasztalat: Én használom az adobe premiere pro progit és a gépigénye memóriára vonatkozóan 2 GB. Alapból úgy nézett ki, hogy importálgattam be pár videót amivel dolgozni akartam és szép lassan 3 giga fölé ment csak a progi memóriaigénye, ha elkezdtem kódolgatni még feljebb ment. Nem tudom mi van rá ekkora hatással, de mostmár betartja a max 2 gigát, sőt, ha csak 3-4 videóval dolgozom egyszerre akkor elég neki 1500-1600 MB.

Sub-ZeRo: köszönöm!

Aktív témák