Hirdetés
Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hát eddig a memória-kezelésbe nem nyúltam, leginkább a hálózattal foglalkoztam, Otthoni csoportot lőttem ki, távoli asztal, távoli registry, windows media player hálózati cuccai, defender, tűzfal, erőforrás megosztások kifele, befele, ilyesmik és extrém nagy mértékben gyorsult a boot idő, a rendszerműveletek stb. Játékoknál (Medal of honor, gta4, stalker call of pripyat, ezeknél mértem, max grafika, AA+vsync) átlagosan 8-10 fps gyorsulást értem el. Nyílván köszönhető a jól beállított SLI vga-knak is, de a szolgáltatás tiltások is nagy mértékben befolyásolják.
Még egy tapasztalat: Én használom az adobe premiere pro progit és a gépigénye memóriára vonatkozóan 2 GB. Alapból úgy nézett ki, hogy importálgattam be pár videót amivel dolgozni akartam és szép lassan 3 giga fölé ment csak a progi memóriaigénye, ha elkezdtem kódolgatni még feljebb ment. Nem tudom mi van rá ekkora hatással, de mostmár betartja a max 2 gigát, sőt, ha csak 3-4 videóval dolgozom egyszerre akkor elég neki 1500-1600 MB.
Sub-ZeRo: köszönöm!
Aktív témák
- E-book olvasók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Túra és kirándulás topic
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest