Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
szio, nem dehogy, csak pár hónapja kaptam egy netbook-ot ( Toshiba T210 ) és ezen előretelepített rendszer van / win7 home prem 64bit / xp-hez képest pár dolog még új számomra és most tanulgatom. leállításnál irkálja néha azt h a háttérben fut vmit stb és ezért is kezdtem el lesegetni a naplót hátha írja melyik program "ragad" be. van egy új pendrive-om, amit tegnap használtam először ezen a gépen és most már napok óta nem néztem a naplót gondolván h úgyis a szokásos minden...és mikor rápillantottam láttam a disk errort és hát kiakadtam

szóval ez egy netbook 2 usb + eSata usb combo-val. próbáltam mindegyikben és amikor rácsatlakoztatom a pendrive-ot ,akkor kb 5ből 1x dob rá a napló ilyen error-t. megnéztem egy 3ik laptopon is /xp/ és azon sem volt gondja.
garis minden, de ilyenkor nehéz megtudni mi a gond, win7 driver, usb kimenet vagy pendrive.Sub-ZeRo: Inteles
Aktív témák
- Google Chromecast topic
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest