Hirdetés
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
szio, nem dehogy, csak pár hónapja kaptam egy netbook-ot ( Toshiba T210 ) és ezen előretelepített rendszer van / win7 home prem 64bit / xp-hez képest pár dolog még új számomra és most tanulgatom. leállításnál irkálja néha azt h a háttérben fut vmit stb és ezért is kezdtem el lesegetni a naplót hátha írja melyik program "ragad" be. van egy új pendrive-om, amit tegnap használtam először ezen a gépen és most már napok óta nem néztem a naplót gondolván h úgyis a szokásos minden...és mikor rápillantottam láttam a disk errort és hát kiakadtam

szóval ez egy netbook 2 usb + eSata usb combo-val. próbáltam mindegyikben és amikor rácsatlakoztatom a pendrive-ot ,akkor kb 5ből 1x dob rá a napló ilyen error-t. megnéztem egy 3ik laptopon is /xp/ és azon sem volt gondja.
garis minden, de ilyenkor nehéz megtudni mi a gond, win7 driver, usb kimenet vagy pendrive.Sub-ZeRo: Inteles
Aktív témák
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest