Hirdetés
Aktív témák
-
lamasz
tag
Sziasztok!
Win 7 64 bit alatt, kaptam egy kékhalált, sajnos olyan gyorsan újraindult el se tudtam olvasni a hibakódot. Mindegy, aztán szépen felállt a win, mondom jó lesz, ki is dobta hogy volt probléma, rámentem az online segítségre aztán egyszerűen lefagyott megin.... újraindítom megint felállt, újraindul, indítanám a csökkentett módot nem akarja az igazságot megin lefagy. Aztán utoljára olyat játszott, hogy bekapcsolom és kb 10 másodpercenként újraindul, de full fekete a képernyő még csak a Boot menüig sem jut el így nem tom még újrarakni se azt a tetü windows-t se. Sőt volt olyan hogy boot menünél fagyott meg. Egyedül abba tudok bízni, hogy párszor még a kék után betöltötte a windowst is, tehát hátha nem Hardveres gond lesz....
Ilyenkor mi a teendő? Valaki hasonló élmények? Megoldás? Hogyan jussak el legalább boot képernyőig? Szervizes barátom mondta tisztítsam meg a ram vga foglalatokat egy fehér a4-es lappal..., vagy esetleg húzogassam le a netet meg egér meg billentyű meg amit lehet...
vas:Gigabyte p35-DS3, CPU: e8500, Ram: Geil Black Dragon 800mhz 2*2gb ddr2, vga:HD-4890 OC 1gb, táp: Gigabyte superB 460 W
Bármi ötletet szívesen veszek!
Köszi
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest