Hirdetés

Aktív témák

• lamasz

tag

Sziasztok!

Win 7 64 bit alatt, kaptam egy kékhalált, sajnos olyan gyorsan újraindult el se tudtam olvasni a hibakódot. Mindegy, aztán szépen felállt a win, mondom jó lesz, ki is dobta hogy volt probléma, rámentem az online segítségre aztán egyszerűen lefagyott megin.... újraindítom megint felállt, újraindul, indítanám a csökkentett módot nem akarja az igazságot megin lefagy. Aztán utoljára olyat játszott, hogy bekapcsolom és kb 10 másodpercenként újraindul, de full fekete a képernyő még csak a Boot menüig sem jut el így nem tom még újrarakni se azt a tetü windows-t se. Sőt volt olyan hogy boot menünél fagyott meg. Egyedül abba tudok bízni, hogy párszor még a kék után betöltötte a windowst is, tehát hátha nem Hardveres gond lesz....

Ilyenkor mi a teendő? Valaki hasonló élmények? Megoldás? Hogyan jussak el legalább boot képernyőig? Szervizes barátom mondta tisztítsam meg a ram vga foglalatokat egy fehér a4-es lappal..., vagy esetleg húzogassam le a netet meg egér meg billentyű meg amit lehet...
    vas:Gigabyte p35-DS3, CPU: e8500, Ram: Geil Black Dragon 800mhz 2*2gb ddr2, vga:HD-4890 OC 1gb, táp: Gigabyte superB 460 W
    Bármi ötletet szívesen veszek!
    Köszi :R

Aktív témák