Hirdetés
Aktív témák
-
Dot
őstag
Hali!
W7 x64 mellé fel akartam rakni XP-t. Mivel tudtam, hogy nem lesz könnyű ezért utána néztem. Sajna nem elég alaposan. Amit találtam progit /EasyBCD/ nem fut x64 es XP-n.
Ráadásul a W7 telepítőjével nem tudom kijavítani, hogy a W7 induljon el /nem talál hibát/.
Kérnék valakitől egy boot.ini fájlt illetve hova, és pontosan mit írjak bele?
A W7 ugyan ezen a winchersteren van az alap Windows könyvtárban. /ha kérhetem 5sec-ig várjon míg automatikusan kiválasztja a W7-et/
jelenlegi:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetectElőre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- BestBuy ruhás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest