- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem, hatha jar erre egy nVidias kollega.
Szoval a kovetkezo a helyzet:
A kovetkezo lenne a gepem, mint ahogy az az adataimnal latszik is:
- Gigabyte GA-MA770-UD3 (Realtek ALC888)
- AMD Phenom II X4 955
- 2x2G 800MHz Kingston RAM
- Gigabyte GTS250 1GB
- Samsung 320GB SATAII
- Samsung 1TB SATAII
- FSP 400W-os tápA kovetkezo lenne a problema:
Amikor HDMI-n akarok jelet kuldeni a TV-re akkor egyszeruen sehogy sem megy. Kep az van, tokeletes, de hang nincs. Az alaplap SPDIF OUT csatlakozojat osszekotottem a VGA megfelelo csatlakozojaval, ahogy a konyv irta. Atraktam alapertelmezett hangeszkoznek a Realteket. SPDIF Passthrough-t is beallitottam, hatha az a gond. DE NINCS HANG, meg mindig...
Turelmes ember vagyok, de ez mar kifog rajtam. Meg a vegen beszamittatom a kartyat es veszek helette egy 5770-et, azon legalabb van kulon hangchip, es teljesitmenyben is jobb ahogy nezem.Az altalam hasznalt szoftverkornyezet:
- Windows 7 Ultimate x64 eredeti
- Realtek HDA Audio Driver R2.55
- Windows Media PlayerKillerlaca: Szedsz akarhonnan egy 64-bites (a jelenlegivel megegyezo) verzioju telepitomediat, es a kodod jo lesz ahhoz is, mivel tokmindegy hogy hany bites.
Ha van otletetek a fento problemara, akkor kerlek segitsetek
Udv. core2
Aktív témák
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Turelmes ember vagyok, de ez mar kifog rajtam. Meg a vegen beszamittatom a kartyat es veszek helette egy 5770-et, azon legalabb van kulon hangchip, es teljesitmenyben is jobb ahogy nezem.