- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megpróbálom.
Memóriák úgyis "furcsák". Valamiért ezeket nem lehet 1Ghz-re húzni. A régi Kingston ramokat meg simán. Persze ez még nem feltétlenül a ram hibája.Amúgy lehetséges. Én is ezen gondolkodtam. Mivel 7 végén jóval többet megy a gép, kb 2x többet, mint 7köznap.
Az a gond, hogy abszolút nem melegszik a gép. 4db Coolink swif 2-es venti hűti keresztbe + a Hyper TX 3-as a procit. Alapon 26 fokos a proci, 38 fokos a GPU, 28 fokos a HDD, a ház belső hője pedig 23 fokos. Namármost ez terhelés mellett kb 5-6 fokot megy feljebb max...De mondom, az nekem is feltűnt, hogy hétvégén nagyobb a gyakoriság. Főleg az első 3 alkalom péntekre esett... Szal nem értem továbbra sem.
Most telepítem épp a frissítéseket a winhez.Az áramingadozást az az egy tény támaszthatja alá, hogy a restartok igen rendszertelenül és relatíve nagy időközzel jönnek elő. A fórum amit olvastam, hogy napi szinten több restartot is észleltek.
Amúgy most néztem Windows 7 Ultimate (Build: 7600)@lsc:
Szerintem próbáld te is a vinyó beállításokat, illetve az energiagazdálkodást. Hátha valamelyik beállítás segít. Nekem Xp-n volt olyan, hogy hibernációból nem akart felkelni az istenért se...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest