Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megpróbálom.
Memóriák úgyis "furcsák". Valamiért ezeket nem lehet 1Ghz-re húzni. A régi Kingston ramokat meg simán. Persze ez még nem feltétlenül a ram hibája.Amúgy lehetséges. Én is ezen gondolkodtam. Mivel 7 végén jóval többet megy a gép, kb 2x többet, mint 7köznap.
Az a gond, hogy abszolút nem melegszik a gép. 4db Coolink swif 2-es venti hűti keresztbe + a Hyper TX 3-as a procit. Alapon 26 fokos a proci, 38 fokos a GPU, 28 fokos a HDD, a ház belső hője pedig 23 fokos. Namármost ez terhelés mellett kb 5-6 fokot megy feljebb max...De mondom, az nekem is feltűnt, hogy hétvégén nagyobb a gyakoriság. Főleg az első 3 alkalom péntekre esett... Szal nem értem továbbra sem.
Most telepítem épp a frissítéseket a winhez.Az áramingadozást az az egy tény támaszthatja alá, hogy a restartok igen rendszertelenül és relatíve nagy időközzel jönnek elő. A fórum amit olvastam, hogy napi szinten több restartot is észleltek.
Amúgy most néztem Windows 7 Ultimate (Build: 7600)@lsc:
Szerintem próbáld te is a vinyó beállításokat, illetve az energiagazdálkodást. Hátha valamelyik beállítás segít. Nekem Xp-n volt olyan, hogy hibernációból nem akart felkelni az istenért se...
Aktív témák
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Hyundai, Kia topik
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1 humoros
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest