Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

Én úgy voltam vele, hogy az első szerethető Windows volt, ami valamennyire túlmutatott a funkcionális OS-alapképességeken. Az XP-t kifejezetten rühelltem, mert szerintem a világtörténelemben nem volt annyira ocsmány szín- és formavilág, mint a Luna (a Royale valamit segített, a Zune már kifejezetten jó volt, de a béna '80-as évek műanyag gyerekjátéka-feeling megmaradt mindig).A Vistánál állkopp volt, mondjuk azt hozzáteszem, hogy több ismerősöm vett pusztán azért Vistát, mert nálam meglátták, és annyira megtetszett nekik a külseje (mondjuk szerintem ez inkább annak az érdeme, hogy a nyakunkon rohadt 5 évig az XP Hasbro-témája
).
Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).