- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Szerintem vga gyanús lesz, ki fog pusztulni. Vagy táp. Havernak az új géppel egy GTX460-al csinálta, hogy amint indított játékot, vga stand by módba ment, meg jó pár kékhalált kaptunk. Közben a táp volt rossz. Amint terhelés érta a karit, nem bírta megjeleníteni, kevés volt a szufla neki a táptól. Szóval amint 3d alkalmazást indítottunk nem bírta megjeleníteni, 2d-ben mindne tökéletes volt. Szerintem ne drivereknél próbálkozz, hanem vga vagy tápnál kezd.
Látom steamen frissítetted a vga drivert, szóvalt zúzd le, és tedd fel te a leghújabbat, vagy azt amit szoktál használni. Ha ezek után is dobálja, akkor táp meg vga-t ellenőrizd.
(#33419) t.kristof:Az a baj, hogy ez már nem xp, és nem lesz el 20 giga helyen. Minimum 40 gigát kell neki hagyni. A winsxs mappa nő,(nekem majd 6,5 giga csak) de abból nem szabad törölni, mert ha kitörlöd akkor a rendszer össze omolhat. Amúgy meg a temp mappák szoktak még hízni. Meg a böngésző letöltött fájlai miatt is nőhet.
Amúgy 2 játékkal nekem majd 33 giga a foglalt hely a 80 gigából. De ennél még jön nekem a böngésző tempje, ami 1 giga, meg a tempek stb, és olyan 40 gigában áll meg. 64 bites rendszer. És minden a c-re van rakva.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest