Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Szerintem vga gyanús lesz, ki fog pusztulni. Vagy táp. Havernak az új géppel egy GTX460-al csinálta, hogy amint indított játékot, vga stand by módba ment, meg jó pár kékhalált kaptunk. Közben a táp volt rossz. Amint terhelés érta a karit, nem bírta megjeleníteni, kevés volt a szufla neki a táptól. Szóval amint 3d alkalmazást indítottunk nem bírta megjeleníteni, 2d-ben mindne tökéletes volt. Szerintem ne drivereknél próbálkozz, hanem vga vagy tápnál kezd.
Látom steamen frissítetted a vga drivert, szóvalt zúzd le, és tedd fel te a leghújabbat, vagy azt amit szoktál használni. Ha ezek után is dobálja, akkor táp meg vga-t ellenőrizd.
(#33419) t.kristof:Az a baj, hogy ez már nem xp, és nem lesz el 20 giga helyen. Minimum 40 gigát kell neki hagyni. A winsxs mappa nő,(nekem majd 6,5 giga csak) de abból nem szabad törölni, mert ha kitörlöd akkor a rendszer össze omolhat. Amúgy meg a temp mappák szoktak még hízni. Meg a böngésző letöltött fájlai miatt is nőhet.
Amúgy 2 játékkal nekem majd 33 giga a foglalt hely a 80 gigából. De ennél még jön nekem a böngésző tempje, ami 1 giga, meg a tempek stb, és olyan 40 gigában áll meg. 64 bites rendszer. És minden a c-re van rakva.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest