Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Olyan problémám lenne, hogy egy ilyen wannabe virus irtó ami még be is akarja adni nekem ,hogy eredeti windows cucc ( Win 7 Guard ) feltepelült valami oldalrol (javat elinditotta ,de mire kikapcsoltam volna mindent már villogott is nekem ) . Noddal kiirtottam amit feltelepitett virusokat viszont magát az irtót nem sikerül leszednem , csinált egy mappát programfilesba és TrustedInstallertől kell engedélyt kérnem ,hogy letörölhessem , se csökkentett módba nem tudom letörölni , se ha át teszem másik gépbe
. Probáltam szórakozni a jogosultságok megváltoztatásával de nem sikerült . Valakinek van valami ötlete ? ( a keresőt valamiért nem birtam működésre birni )
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Probáltam szórakozni a jogosultságok megváltoztatásával de nem sikerült . Valakinek van valami ötlete ? ( a keresőt valamiért nem birtam működésre birni )