Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Micro Four Thirds
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
hogolyo
csendes tag
Sziasztok
A hétvégén telepítettem Windows 7-et a gépre, de sok évi XP használat után van 1-2 (3-4-.....) meglepetés benne.

Tudtok segíteni, hogy vajon mi a bánatért nem tudok alapból adminisztrátori jogkörrel alapból könyvtárak tartalmát módosítani? A Total Commander menteni szeretné az ini fájlt, de nem engedi, mert írásvédett :@ Ugyanezen felhasználó névvel telepítettem a programot magát és mégsem hajlandó működni.
Másik kérdés. Adott egy rakás régi könyvtár amit XP alatt csináltam és írási jogot oda sem kapom meg vmiért alapból.
Most néhány könyvtáron csináltam egy ideiglenes megosztás más felhasználóval című dolgot, de azért nem szeretném ezt mindenfelé eljátszani
Van vhol egy átlátható leírás 100 oldal alatt amiből kiderül, hogy általános dolgokat hogyan lehet beállítani win7 alatt?
Még1 kérdés
Xp alatt előszeretettel használtam a "gyors indítás" eszköztárat a tálcára szögezve. Itt csak olyat találok, hogy rögzítés a tálcán. A kettő kb ugyanaz? vagy lehet valahogy hasonló indítófájl gyűjteményt csinálni a néhány legfontosabb programomról?Előre is köszi
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most néhány könyvtáron csináltam egy ideiglenes megosztás más felhasználóval című dolgot, de azért nem szeretném ezt mindenfelé eljátszani