Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
adam_
senior tag
Miután szerettem volna a C: particiómra még +10Gb-ot tenni, amin a Windows 7 is van, lemezkezelőben a 300Gb-os adatos particióból "lezsugorítottam" 10Gb-ot majd ebből kell egy külön rész. Viszont ezt követően nem tudtam ezt hozzáadni a Windowsos meghajtómhoz a lemezkezelőben, így hát újraindítottam a notit, és azóta ez az üzenet fogad:
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot... press key!
Hiába nyomok bármit is, sorra ezt hozza be, és ha kiválaszotam hogy a merevlemezről bootoljon akkor is. Mi tévő legyek, telepítsem újra a Windows 7-et? ...vagy egyéb altarnatívák? Mellesleg, ha újratelepítem, az Adatos particiómon megmaradnak a dolgaim? Nem fog elveszni semmi csak, csak ami a 20GB-os Windowos partición volt, az fog elveszni? De tényleg ha telepítés nélkül is kivitelezhető a rendszer helyrehozása, kérlek segítsetek, mondjuk ha már újrateszem, jó lenne úgy csinálni, hogy még amit a rendszer meghalása előtt leválasztott 10Gb-ot hozzá tudnám csapni a Windows 7-es particiómhoz, hogy a jövőbeli gondokat elkerüljem.
Mit tanácsoltok?

Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple asztali gépek
- Milyen routert?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja