- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudtommal én már azt egyszer kikapcsoltam (nem is maradnak úgy a folyamatok újraindítás után, ahogy az előzőleg abbahagytam...), de azért a biztonság kedvéért rendszergazdai futtatásként beírtam a parancskezelőbe hogy powercfg –h off de nem reagált rá semmit, hol tudom leellenőrizni, hogy valóban ki van kapcsolva ez az opció? Valamint kérlek nézz rá az előző belinkelt képemre, hogy azok közül a fájlok közül végleges eltávolítható mindegyik a lomtárból?
Meg tényleg egy gyors kérdés, az közrejátszhat az alacsony felbontás visszaugrására, az asztal sémájának "lebutulására", ha a C-n azaza a Windowsos meghajtón kevés lemezterület van?
Aktív témák
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest