Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudtommal én már azt egyszer kikapcsoltam (nem is maradnak úgy a folyamatok újraindítás után, ahogy az előzőleg abbahagytam...), de azért a biztonság kedvéért rendszergazdai futtatásként beírtam a parancskezelőbe hogy powercfg –h off de nem reagált rá semmit, hol tudom leellenőrizni, hogy valóban ki van kapcsolva ez az opció? Valamint kérlek nézz rá az előző belinkelt képemre, hogy azok közül a fájlok közül végleges eltávolítható mindegyik a lomtárból?
Meg tényleg egy gyors kérdés, az közrejátszhat az alacsony felbontás visszaugrására, az asztal sémájának "lebutulására", ha a C-n azaza a Windowsos meghajtón kevés lemezterület van?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest