- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nem engedik el a kábeleket a GameMax pénztárcabarát tápjai
- VR topik
Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudtommal én már azt egyszer kikapcsoltam (nem is maradnak úgy a folyamatok újraindítás után, ahogy az előzőleg abbahagytam...), de azért a biztonság kedvéért rendszergazdai futtatásként beírtam a parancskezelőbe hogy powercfg –h off de nem reagált rá semmit, hol tudom leellenőrizni, hogy valóban ki van kapcsolva ez az opció? Valamint kérlek nézz rá az előző belinkelt képemre, hogy azok közül a fájlok közül végleges eltávolítható mindegyik a lomtárból?
Meg tényleg egy gyors kérdés, az közrejátszhat az alacsony felbontás visszaugrására, az asztal sémájának "lebutulására", ha a C-n azaza a Windowsos meghajtón kevés lemezterület van?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest