Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát az egyik gond az, hogy összekeveri, hogy mit is akarok megadni keresési névnek; és mit a mappának, ahol keressen. Bár lehet még csak én nem tapasztaltam ki hogy is működik pontosan.
Meg pl. az előbb csak méretre akartam keresni (melyek a 100MB-nál nagyobb fájlok egy bizonyos mappában, hogy mit törölhetek belőle, hogy legyen helyem) - ez is nehézkes (bár ez kicsit az XP-ben is az volt, mert csak KB-ban lehet megadni a méretet).De még ha működne is innen, akkor is sokkal nehezebben elérhető, mint az XP-ben:

Ebből nekem ez az egy jobb-klikkes elérés ami biztosan kellene, meg a méret megadása is kényelmesebb egy oldalsó panelon, mint a Win7-ben a keresőmezőbe megadni.
Mondjuk ha már gyakorlott vagyok, utóbbi lehet mégis jobb, mert csak beírom hogy "méret:..."
Persze ha ide egyéni méretet is meg lehet adni, és a MB, GB szavakat is használni, de gondolom ezek mennek.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest