- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7 Archívum II.
- (téma lezárva)
-
3000 - 2901
49999 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ptoma
tag
Srácok! 4GB-s SSD-n elfér a w7 ultimate meg pár codec és lejátszó progi?
HTPC-be lenne -
sfdrakex
nagyúr
-
nyunyu
félisten
Gondolom 4 éve nem Win7 alatt

Lehet, hogy egy későbbi frissítés megoldja a problémádat.
Ha jól emlékszem, a cfos-ban van egy olyan, hogy visszaállítja a megváltoztatott beállításokat, "optimalizálást".
Ha ez sem válik be, töröld a hálókártya driverét és a létrehozott kapcsolatot is (előbbit uninstall-al tedd meg), és csinéld újra.Ha ez sem menne, akkor rendszervisszaállítás egy cfos-telepítés előtti időpontra.
Win7 alatt meg csak 1 eve hasznalom...
Ha ez sem válik be, töröld a hálókártya driverét és a létrehozott kapcsolatot is (előbbit uninstall-al tedd meg), és csinéld újra.
Ezzel kezdtem...
Ha ez sem menne, akkor rendszervisszaállítás egy cfos-telepítés előtti időpontra.
Ilyet nem talalok a rendszer visszaallitasnal

-
Morden24
nagyúr
-
mc-4
aktív tag
-
Morden24
nagyúr
Gondolom 4 éve nem Win7 alatt

Lehet, hogy egy későbbi frissítés megoldja a problémádat.
Ha jól emlékszem, a cfos-ban van egy olyan, hogy visszaállítja a megváltoztatott beállításokat, "optimalizálást".
Ha ez sem válik be, töröld a hálókártya driverét és a létrehozott kapcsolatot is (előbbit uninstall-al tedd meg), és csinéld újra.Ha ez sem menne, akkor rendszervisszaállítás egy cfos-telepítés előtti időpontra.
-
nyunyu
félisten
-
volvoguy
addikt
és tudjátok mi a nevetséges ebben az egészben? az előlapra csatlakoztatok fejhallgatót, felugrik egy kis ablak, és ott meg hátlapi csatlakozónak ismeri fel....sztem a Realtek nagyon elcseszett valamit itt....
-
Morden24
nagyúr
Asztalon? Mármint a tálcán, nem?
A tálca beállításai között találod meg a "never combine" lehetőséget.
-
pzstm
titán
7600 x64 magyar.
Tegnap WindowsUpdate-rol frissitette az alaplapi halo driveret, meg felraktam a legfrissebb cfosspeed x64-et.
Kb. azota nem mukodik.cfosspeedet leszedtem, hatha az okozta, de nem javult meg.
Elozo verziojaval amugy semmi bajom nem volt az elozoleg felrakott magyar MUIs angol x64 alatt.Kocsog Easy Transfer Wizard meg jol beszopatott, kozolte, hogy eltero a most felrakott Win7 nyelve, igy csak a fajlokat masolja at, a beallitasokat NEM.
Fel nap customizalas nem rulz
100% hogy cfos kavart be valamit...nézz szét esetleg regeditben is ha tudod hol kell keresni...és tanulsz a hibádból, hogy következő forat után nem raksz fel cfos-t

-
hackeeeee
Jómunkásember
users/app datából töröld a beállításait, esetleg nézzd meg program filesban hagyott e maga után valamit, registryben is nézzd meg maradt e cfosbol valami, nagyon olyannak néz ki hoyg az okozta a gondot.
(#2987) hackeeeee
Régi nf7s lapomon használtam analogon 5.1 et xpvel az működött simán, aztán mivel az házi mozi 5.1 volt mostmár a dvd lejátszóra van kötve, de mennie kéne 5.1 nek analogban is rendesen.
Nem azt mondtam, hogy nem kéne...
Csak nekem az SPDIF jóval rugalmasabb, egyszerűbb. Egy kábel, és kész.De ettől függetlenül, tisztában vagyok azzal, hogy nem minden recsegő, és házimozi (szett) tudja ezt.
-
mc-4
aktív tag
Szasztok!
Xp-ben az asztalon az ikonok telejes neve ki volt írva, win7-ben meg a program neve csak részben íródik ki a többi meg .... (Windows Media ...)
Át lehet valahogy állítani, hogy teljes nevet írjon?Köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
users/app datából töröld a beállításait, esetleg nézzd meg program filesban hagyott e maga után valamit, registryben is nézzd meg maradt e cfosbol valami, nagyon olyannak néz ki hoyg az okozta a gondot.
(#2987) hackeeeee
Régi nf7s lapomon használtam analogon 5.1 et xpvel az működött simán, aztán mivel az házi mozi 5.1 volt mostmár a dvd lejátszóra van kötve, de mennie kéne 5.1 nek analogban is rendesen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nyunyu
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
7600 x64 magyar.
Tegnap WindowsUpdate-rol frissitette az alaplapi halo driveret, meg felraktam a legfrissebb cfosspeed x64-et.
Kb. azota nem mukodik.cfosspeedet leszedtem, hatha az okozta, de nem javult meg.
Elozo verziojaval amugy semmi bajom nem volt az elozoleg felrakott magyar MUIs angol x64 alatt.Kocsog Easy Transfer Wizard meg jol beszopatott, kozolte, hogy eltero a most felrakott Win7 nyelve, igy csak a fajlokat masolja at, a beallitasokat NEM.
cfosspeedet teljesen leirtottad?
-
nyunyu
félisten
7600 x64 magyar.
-
sfdrakex
nagyúr
-
volvoguy
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
hm...van itt vmi..talán ez lehet a hiba oka...
Van ugye ez a Realtek Driver a Gigabyte lapom oldalán, r2.31-es verzió..40MB, ez magába foglalja:
- magát a Drivert
- ATI HDMI Drivert
- Microsoft UAA DrivertAmi Driver viszont a Realtek oldalán van, r2.38 legfrisebb, az csak magát a meghajtóprogramot tartalmazza...
lehet, hogy a hiba a HDMI driver hiánya, vagy ez az Microsoft UAA driver?
A HDMI az ATI kártyákhoz kell, v is akkor ha HDMI-n akarsz hangot kiküldeni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
volvoguy
addikt
hm...van itt vmi..talán ez lehet a hiba oka...
Van ugye ez a Realtek Driver a Gigabyte lapom oldalán, r2.31-es verzió..40MB, ez magába foglalja:
- magát a Drivert
- ATI HDMI Drivert
- Microsoft UAA DrivertAmi Driver viszont a Realtek oldalán van, r2.38 legfrisebb, az csak magát a meghajtóprogramot tartalmazza...
lehet, hogy a hiba a HDMI driver hiánya, vagy ez az Microsoft UAA driver?
-
pzstm
titán
Tegnapelott felraktam egy magyar x64-et az uj alaplapra, aznap teljesen jo volt minden, jol mukodott a halozat.
Tegnap ota viszont egyaltalan nem mukodik a megosztas, router nem tudja irni a neki megosztott konyvtarat, torrent is passziv modba valtott, mert nem megy ki a portja, valamiert teljesen osszeomlott a Win7 tuzfala.
Probaltam visszakapcsolni a tuzfal szolgaltatast: 1068: fuggo szolgaltatas vagy csoport elinditasa nem sikerult.
Halozati diagnosztika szinten nem megy, diagnosztika vezerlo meg ilyet ir: 5: hozzaferes megtagadva.
Probaltam virusirtot felrakni, de a NOD32 telepitoje is kiakadt a halozat allapota miatt

Van ra valami otletetek, mit lehet ezzel csinalni?
milyen Win7 ez? valami "optimalizáló" program nem futott le esetleg? mert a tünetek nagyon gyanúsak nekem...

-
nyunyu
félisten
Tegnapelott felraktam egy magyar x64-et az uj alaplapra, aznap teljesen jo volt minden, jol mukodott a halozat.
Tegnap ota viszont egyaltalan nem mukodik a megosztas, router nem tudja irni a neki megosztott konyvtarat, torrent is passziv modba valtott, mert nem megy ki a portja, valamiert teljesen osszeomlott a Win7 tuzfala.
Probaltam visszakapcsolni a tuzfal szolgaltatast: 1068: fuggo szolgaltatas vagy csoport elinditasa nem sikerult.
Halozati diagnosztika szinten nem megy, diagnosztika vezerlo meg ilyet ir: 5: hozzaferes megtagadva.
Probaltam virusirtot felrakni, de a NOD32 telepitoje is kiakadt a halozat allapota miatt

Van ra valami otletetek, mit lehet ezzel csinalni?
-
Morden24
nagyúr
-
creed30
aktív tag
Az mit jelent, hogy nem tudja használni? Mi történik, amikor megpróbálsz egy portable progit indítani?
És mellesleg honnan indítod ezeket a programokat?
Meg persze mennyire frissek ezek a portable bigyók?(#2945) killer1203: Akkor passz. Most én is megnéztem, a Messenger nálam is tökéletesen megy, Xfire-t mondjuk nem használok.
Szia!
D:-ről indítom mivel portable,tehát elvileg mindegy kéne legyen honnan...........
kb 10 mp-ig mennek majd leállnak
mennyire frissek? passz
-
Killing
addikt
A windows.old nevű mappát lehet törölni?
-
Morden24
nagyúr
Hát, szerintem meg nem. De ez persze csak egyéni vélemény. Nem azt mondom, hogy más ne használjon, csak azt, hogy nekem nincsen velük tapasztalatom, mert nem használok.
Mellesleg attól függ, min. Ha S/PDIF-en kitolod valami civilizált rendszerre, akkor oké. Ha bedugsz egy fülest, akkor meg már hányni kell

-
Csabee.
nagyúr
-
Messzilátó
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm külföldön vett egy HP notebookot, amin vista volt. Megrendelte a win7 upgrade lemezt, de ezen nincs magyar nyelv. Lehetséges azt megcsinálni, hogy ugyanolyan verziójú win7-es, de magyar nyelvű telepítőlemezről rakja fel a rendszert és az upgrade lemezhez kapott kóddal aktiválja? Fog ez így működni? -
sfdrakex
nagyúr
Mibajod az alaplapi integráltakkal? 8-10 éve tényleg nem voltak még jólk, de szerintem a mostaniak átlag usernek zenére játékra már korrektek.
-
Morden24
nagyúr
na megcsináltam..hát sajnos nem jó így sem....legmagasabb minőségre raktam, ugyanúgy recseg-ropog a hang, pedig csak a hangfal van bedugva...ha fenn van, ha nincs fenn a legfrissebb Realtek Driver...akkor is ilyen...
most még annyit megpróbálok, hogy nem a Realtek oldaláról szedem a Drivert, hanem a Gigabyte lapom oldaláról, ahol sokkal régebbi Driver van fönn...de talán van a kettő között vmi különbség..lehet a régivel jobb lesz..nem?
Amúgy most ami legfrissebb Realtek Driver volt fenn, az Win7 64bites...de mégis az X86-os mappába telepíti...de miért? Oda csak a 32bites programok kerülnek...akkor nem jól ismeri fel? vagy mitől lehet ez?
Mert valszeg a driver maga az egyetlen 64-es dolog abban a pack-ben, a többi része (szoftver, komponensek 32-bitesek).
Ne aggódj, biztos jól ismeri fel.Egyébként nem tudom, hogy mitől lehet, én akkor sem használnék alaplapi integráltat, ha kővel ütnének. Ergo sajnos passz.
-
Csabee.
nagyúr
-
volvoguy
addikt
na megcsináltam..hát sajnos nem jó így sem....legmagasabb minőségre raktam, ugyanúgy recseg-ropog a hang, pedig csak a hangfal van bedugva...ha fenn van, ha nincs fenn a legfrissebb Realtek Driver...akkor is ilyen...
most még annyit megpróbálok, hogy nem a Realtek oldaláról szedem a Drivert, hanem a Gigabyte lapom oldaláról, ahol sokkal régebbi Driver van fönn...de talán van a kettő között vmi különbség..lehet a régivel jobb lesz..nem?
Amúgy most ami legfrissebb Realtek Driver volt fenn, az Win7 64bites...de mégis az X86-os mappába telepíti...de miért? Oda csak a 32bites programok kerülnek...akkor nem jól ismeri fel? vagy mitől lehet ez?
-
sheriff.crib
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám:
Win 7 Pro alatt az explorer,chrome nem nyitja meg az adobe,firefox,beatport,java oldalt.
Szerintetek mi lehet a gond?

Segisetek kérlek!szerk:Sőt még ezeken kivül tök sok oldalt nem nyit meg...kifagy..
Előre is köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekemis ilyen hibakódom van, elösször énis fiberre gondoltam de a weboldalak mentek ...

Attól lehet más is. Írtam lejjebb. Lehet vmi port probléma van, türelem, sztem menni fog az.

-
Killing
addikt
-
polonic
félisten
Van windows old mappád? Nézd meg. Lehet, hogy nem formattálta a telepítés előtt, aztán a régi szutykok ott maradtak. Meg a másik, hogy ki tudja milyen az a windows, amit felrakott.
-
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
-
Killing
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
Lehet, mert akiket kérdeztem azok T-sek voltak. Rákérdezek fiber topikba.
MOD: na látom hogy a fiberrel van gond megint, bár ezen nemlepődök meg. kb 5x hivtam fel őket mire kicserélték a modemet mert nem működött a net rendesen.
Nekem azonnal cserélték a modememet, megfogtam bevittem vártam mig konfogiltak egy ujat és hoztam is haza.
Lehet ha kihivom őket több idő lett volna. Viszont nálam msn.com és hotmail.com eddig amit észre vettem hoyg rossz. speedtest.net microsoft.com amd.com pl mennek rendesen. -
Csabee.
nagyúr
Nekemis ilyen hibakódom van, elösször énis fiberre gondoltam de a weboldalak mentek ...

Fibernetnél van a gond, mert pl a speedtest.net sem jön be.. ha megnézed, vagy a hotmail.com stb.. leesett a hó, lerohadt a fél hálózatuk!
-
mc-4
aktív tag
-
killer1203
senior tag
-
herrLeon
tag
Régebben én is állitottam be nyomtatót xp win7 között, annyi a biztos, hogy a 2 gépnek 1 hálózaton kell lennie, látnia kell a 2 gépnek egymást, mindkét gépen be kell kapcsolni a hálózati/nyomtató megosztást, az is biztos, hogy egyszerübb ha az xp-és gépen van a nyomtató. Már nem ezt a megoldást használom, mert igy be kell kapcsolni a nyomtatós gépet nyomtatáshoz. Hálózatba tettem a nyomtatót, igy a router szétdobja minden gépre.
-
Csabee.
nagyúr
MOD: na látom hogy a fiberrel van gond megint, bár ezen nemlepődök meg. kb 5x hivtam fel őket mire kicserélték a modemet mert nem működött a net rendesen.
Nah akkor itt lesz a kutya elásva, én is Fibernetes vagyok... 80072efd hibakód

-
SzalaiG
addikt
szerintetek Win7-et egy Asus P4P800 SE lap+intel pentium p4 northwood 3.0 Ghz, 2 Gb RAM (dualban 400 Hz-en) lapra érdemes feltennem? tudom rá lehetne eröltetni biztos, csak érdemes e..
a kétmagos gépen nagyon bejött, és elgondolkodtatott
most van ezen a P4-en XP és ubuntu, és mellé tenném egyenlöre. A 7-es bootmenüje felismeri e majd és kezeli e a linuxot?(az xp.-é ugye nem.. ha ubuntu után tettem fel xp-t, akkor grub mindig ujra kellett, mert addig a linux nem volt elérhetö..)
Ha van benne egy normális videokari akkor nyugodtan tedd fel.
A linuxos kérdésre nem tudok válaszolni.
-
killer1203
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most nincsfent virusirtó, csak a windows tűzfal megy.
Nem lehet, hogy vmi szolgáltatói hülyeség van épp? Régebben is volt ilyen, hogy pl. T-sek, és egyéb szolgáltatósok tudtak MSN-ehzni, aki Inviteles volt, azoknak nem ment...
Szerk.: A nyomtató dologra nincs valakinek tippje?
-
Morden24
nagyúr
Az mit jelent, hogy nem tudja használni? Mi történik, amikor megpróbálsz egy portable progit indítani?
És mellesleg honnan indítod ezeket a programokat?
Meg persze mennyire frissek ezek a portable bigyók?(#2945) killer1203: Akkor passz. Most én is megnéztem, a Messenger nálam is tökéletesen megy, Xfire-t mondjuk nem használok.
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a rendszerem (7-ultimate) miért nem tudja használni a portable progik többségét?
-
killer1203
senior tag
-
Morden24
nagyúr
Nekem ami szerverhez csatlakozik az nemmegy

MOD: 2 embert is megkérdeztem és neki ment MSN és Xfire-is.
Milyen rendszervédelmet használsz?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
killer1203
senior tag
-
veze
őstag
szerintetek Win7-et egy Asus P4P800 SE lap+intel pentium p4 northwood 3.0 Ghz, 2 Gb RAM (dualban 400 Hz-en) lapra érdemes feltennem? tudom rá lehetne eröltetni biztos, csak érdemes e..
a kétmagos gépen nagyon bejött, és elgondolkodtatott
most van ezen a P4-en XP és ubuntu, és mellé tenném egyenlöre. A 7-es bootmenüje felismeri e majd és kezeli e a linuxot?(az xp.-é ugye nem.. ha ubuntu után tettem fel xp-t, akkor grub mindig ujra kellett, mert addig a linux nem volt elérhetö..)
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Mitől van az hogy se MSN se X-fire nem jelentkezik be, pedig a net működik rendesen. Modem resi, bios resi és rendszer visszaállitást is próbáltam de semmi eredmény. Ma éjfélkor kikapcsoltam a gépet, reggel mikor bekapcsoltam már nemment.

Ha az vígasztal akkor ma nekem sem emgy az MSN!
-
Morden24
nagyúr
Szerintetek melyek azok a Windows szolgáltatások amelyeket nyugodtan kikapcsolhatok? Mennyit jelent ezeknek a letiltása a rendszer gyorsaságának szempontjából?
Ezeket szeretném letiltani:
HomeGroup Provider, HomeGroup Listener, Internet Connection Sharing, Diagnostic Service Host, Diagnostic System Hos, Offline Files, Print Spooler, Remote Access,
Connection Manager, Secure Socket Tunneling Protocol Service, Security Center, Server, Workstation,TCP/IP NetBIOS Helper, Windows Media Player Network Sharing Service,
WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service,Windows Firewall, DNS clientNincs hálózatba kötve a gép, nyomtatót se használok, a Windows tűzfal helyett ESS van telepítve.
Mennyit jelent ezeknek a letiltása a rendszer gyorsaságának szempontjából?
Hát szépen fogod magadat, és mindennek utánaolvasol, aztán ha neked nem kell, akkor kikapcsolod.
Jó esetben mindennek normálisan olvasol utána, és nem fogsz kikapcsolni valami olyasmit, ami miatt a rendszered instabil lesz.Rendszergyorsaság szempontjából semmit. Talán nyersz vele pár másodperc bootidőt. Meg az e-penised is pár centivel növekedhet.
-
polonic
félisten
Szerintetek melyek azok a Windows szolgáltatások amelyeket nyugodtan kikapcsolhatok? Mennyit jelent ezeknek a letiltása a rendszer gyorsaságának szempontjából?
HomeGroup Provider, HomeGroup Listener, Internet Connection Sharing, Diagnostic Service Host, Diagnostic System Hos, Offline Files, Print Spooler, Remote Access,
Connection Manager, Secure Socket Tunneling Protocol Service, Security Center, Server, Workstation,TCP/IP NetBIOS Helper, Windows Media Player Network Sharing Service,
WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service,Windows Firewall, DNS clientNincs hálózatba kötve a gép, nyomtatót se használok, a Windows tűzfal helyett ESS van telepítve.
Semmit nem nyersz gyorsaságon, csak annyit, hogy instabil lesz az egész windows. Ha meg kellene egy szolgáltatás, akkor meg jönnek a hibák, hogy ez meg az nem működik. Ez a kikapcsolósdi úgy hülyeség, ahogy van. Jól van az úgy, ahogy kitalálták.
-
Morden24
nagyúr
-
polonic
félisten
-
Csabee.
nagyúr
-
kw3v865
senior tag
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Az eszközkezelőben van egy sárga felkiáltó jel a háttértárvezérlő jelnél.
Mi lehet az ami nem klappol?
Chiset driver felrakva, vgd is.Ez egy MSI Gx-701 95HUKöszi!
-
polonic
félisten
Mivel, ahogy írtad is, az adobe nem adott ki még 64 bites flash-t, így nem tudom hogyan lehetne megoldani, hogy a 64 bites IE-vel menjenek a flash-es oldalak.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok!
Mitől van az hogy se MSN se X-fire nem jelentkezik be, pedig a net működik rendesen. Modem resi, bios resi és rendszer visszaállitást is próbáltam de semmi eredmény. Ma éjfélkor kikapcsoltam a gépet, reggel mikor bekapcsoltam már nemment.

-
Kolondrum
félisten
Beírom cmd-be ezt: slmgr -dlv
Kijön egy ablak pár másodperc után, utolsó sorba: Megbízható idő: xxxx.xx.xx. xx:xx:xx
Ez mit takar, mit jelent számomra?herrLeon! Köszi!!
-
herrLeon
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sztem nincs különbség, h sp2-sp3. Tudtommal az XP maga az 2012, asszem talán április.
-
Kolondrum
félisten
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Én is olvastam róla, de úgy tudom, hogy az sp2-es xp az talán 2011-12-ig van. Az sp3 van 2014-ig... Valami ilyesmi rémlik.
-
Kolondrum
félisten
Nem is tudom ki volt az de írta hogy a WIN XP SP2 és SP3 meddig kapott haladékot, valami 201X-es dátum volt az SP3-asnak és ennyi rémlik. Jó lenne ezt pontosan tudni mert ismerősöm most fog venni XP-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Heló mindenkinek.Sajna rosszz tapasztalatomvan a windows-7 alatt.Rendszer öszeomlás de olyan szintü mintha a vinyo tönkrement volna elégvolt ujra dos alatis leformatálni.Na amimiat segitséget kérek az az,hogy viszatérve visztára szeretném windows-7 kinézetüvé tenni a felhasználoi felületet vista alatt.
Hát ha ilyen mókolt gányolt verzió volt, akkor nem csoda, hogy összeomlott... (ha nem így van, akkor bocs...)
Nekem már RC óta van 7, jelenleg Prof. verzió, össze nem omlott még soha, csak akkor volt kékhalál, ha tuning miatt valami, pl. fesz kevés volt a cuccnak.
Tönkre ment volna a vinyó egy oprendszer miatt? Ez elég érdekesen hangzik. Ha elszáll a fájlrendszer, az már lehet, hogy inkább hardverhiba, szerintem...

-
hackeeeee
Jómunkásember
No adjisten. Eljött az is, hogy nekem is kéne egy kis help.

Lenne egy kis gondom a nyomtató megosztással 7 alatt. Egyszer már megoldottam ugyanezt a gondot, de az a baj, hogy nem emléxek, hogy hogy, és hátha valaki tud segíteni.

Szóval, adott egy Samsung CLP-300-as nyomtató, update-ről driver telepítve, meg is van osztva. Próbáltam win által telepített driverrel, és vistás driverrel egyaránt.
Tehát a hiba az, hogy felrakja a nyomtatót, meg is van osztva, de xp-s gépen telepítem a nyomtatót, nem hajlandó nyomtatni, sehogy sem... ahogy rábökök h nyomtatás, hibát ír.
Próbáltam azt is, hogy a megosztásnál bepipáltam, hogy x86-os drivert is használjon, az sem jött be.Valakinek van tippje? Akkor plz help.
Egyszer megoldottam ezt a rejtélyt, csak már fogalmam sincs, hogy hogy...
-
sfdrakex
nagyúr
Heló mindenkinek.Sajna rosszz tapasztalatomvan a windows-7 alatt.Rendszer öszeomlás de olyan szintü mintha a vinyo tönkrement volna elégvolt ujra dos alatis leformatálni.Na amimiat segitséget kérek az az,hogy viszatérve visztára szeretném windows-7 kinézetüvé tenni a felhasználoi felületet vista alatt.
Milyen win7 halt meg ennyire nálad? Miért nem a telepítő lemezzel formáztad a vinyot? Helyre állítás nem működött?
-
herrLeon
tag
-
Clemi
veterán
Csúcs amit néhány felhasználó levág itt a gyorsindítás (meg még néhány elavult régi windows feature visszahozása) miatt

Nekem ez kb úgy jön le, mint amikor Pista bácsi vesz egy új kocsit, és rögtön vesz hozzá egy jó kis ventillátort is, amit a szélvédőre lehet tapasztani, mint a Ladájában volt, mert fogalma nincs, hogy az új autójában van légkondi, mert nem mondta el neki senki, a kezelési utasítást meg eszébe nem volt elolvasni.

-
pilota
tag
-
Piloss
őstag
-
Az-X
őstag
-
Piloss
őstag
Dokk beállításai>Pozíció>Viselkedés és ott az alapértelmezett mód
-
Az-X
őstag
-
Piloss
őstag
Sziasztok!
Adott egy htpc, amivel napi sorozatokat veszek fel. (win 7 fut rajta) A felvétel végén készenlétbe küldöm, majd amikor vissza akarom nézni, mondjuk este, akkor nem tudja lejátszani a felvételt. Pontosabban lejátssza nagy sokára, de csak a hangot, a kép pedig zöld. (wmp, imedianHD). Ha újraindítom teljesen jól működik.
Kicsit zavaró, hogy mindig újra kell indítani.Ötlet?
Köszi
totovga driver frissítés?
-
toto76
tag
Sziasztok!
Adott egy htpc, amivel napi sorozatokat veszek fel. (win 7 fut rajta) A felvétel végén készenlétbe küldöm, majd amikor vissza akarom nézni, mondjuk este, akkor nem tudja lejátszani a felvételt. Pontosabban lejátssza nagy sokára, de csak a hangot, a kép pedig zöld. (wmp, imedianHD). Ha újraindítom teljesen jól működik.
Kicsit zavaró, hogy mindig újra kell indítani.Ötlet?
Köszi
toto -
Piloss
őstag
Az ASUS lapján van egy bétaverziós driver,esetleg megpróbálhatod azzal
-
Geryson
addikt
Hol állítom be pl. a Skype-ban, Winamp-ban? Soha nem állítottam ilyet anno a régi Win-ben.
Piloss: Köszi, ez sajnos nem megy. Nekem ugye nem X-Fi kártyám van (emiatt rögtön ugat telepítésnél és kilép), hanem valami X-Fi chipset a lapon. Ilyen egy hülyeséget...

-
Piloss
őstag
Urak!
Látom, több hanggal kapcsolatos gond is akadt, hiába kerestem mégis mind itt pl. a "Soundmax" szóval, mind a Google-ben, egyszerűen nem találok megoldást. Nekem tesztelés közben tökéletesen szól a hang (azaz végigzongorázza őket), de egyik program sem használja, csak az elsőket (5.1-em van). Nochdazu Asus Rampage II Gene-em van, X-Fi szoftver csak hibásan tudom telepíteni és nem találok sehol új verziót hozzá. Hogyan tudnék új Soundmax drivert szerezni (ASUS honlapján található legfrissebb fent van). Default-ban kiválasztva, ilyeneket mindent megcsináltam. Köszi előre is!
próbáld az itt lévőket
(#2908) Gerisz: szivesen

-
sfdrakex
nagyúr
Urak!
Látom, több hanggal kapcsolatos gond is akadt, hiába kerestem mégis mind itt pl. a "Soundmax" szóval, mind a Google-ben, egyszerűen nem találok megoldást. Nekem tesztelés közben tökéletesen szól a hang (azaz végigzongorázza őket), de egyik program sem használja, csak az elsőket (5.1-em van). Nochdazu Asus Rampage II Gene-em van, X-Fi szoftver csak hibásan tudom telepíteni és nem találok sehol új verziót hozzá. Hogyan tudnék új Soundmax drivert szerezni (ASUS honlapján található legfrissebb fent van). Default-ban kiválasztva, ilyeneket mindent megcsináltam. Köszi előre is!
ne asus oldalán nézzd hanem a chipset gyártóén. Egyébként maiben használni akarod az 5.1 et pl winampstb azokban is be kellene állítani.
-
Gerisz
addikt
-
Piloss
őstag
-
Gerisz
addikt
-
Geryson
addikt
Urak!
-
pzstm
titán
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
Gerisz
addikt
mondjatok légyszíves egy megoldást arra, hogy a jépernyő felső részébe be tudjak tenni egy "gyorsindítás csíkot" amire fel tudom tenni az ikonjaimat, mint a Vistában.
Aktív témák
-
3000 - 2901
49999 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7 Archívum II.
- (téma lezárva)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 45.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Corsair K70 RGB TKL Gaming Billentyűzet + PBT Double-Shot Pro Keycap
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 5 - R5 5625U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver - 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4916, 100% AKKSI
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest