Hirdetés
- Fujifilm X
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Milyen egeret válasszak?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- 3DMark 11 eredmények
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fali konzol lapos tévékhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
pete_21
üzenetére
Jól mondta a kolléga. Bizony tényleg két fajta 64 bites windows xp létezik. Nem egy és ugyanaz a kettő.
Az egyik a windows XP 64-bit Edition az Itanium rendszereknek (Intel processzor IA-64 utasításkészlettel). Ezen belül, ennek is van két verziója, a 2001-ben megjelent, windows xp kódbázison alapul. Ennek a teljes neve: Windows XP 64-bit edition for Itanium systems. A másik a 2003-ban megjelent, win server 2003 kódbázison alapszik ez meg, ez támogatást ad az Itanium 2 processzoroknak is. Neve: Win XP 64-bit Edition, Version 2003.
Aztán van a másik 64 bites Windows xp:
Windows XP Professional x64 Edition. Ez az a 64 bites xp, amire mindenki gondol 64 bites xp-ként. Ez készült az AMD által kifejlesztett 64 bites utasításkészletű (x86-64, amd néven AMD64, intel néven EM64T) processzorokhoz. -
Morden24
nagyúr
Akkor keress egyet a neten, neked is addig tart, mint itt bárkinek. Írd be egy keresőbe, hogy xp64 vs. win 7 64 vagy hasonló.
Egyébként nem tudom, milyen meglepetésre vársz egy több éves, alig támogatott oprendszertől játékok esetén.
Kifestőkönyvet meg nem kéne csinálni a topikból.
-
spy19
tag
-
pete_21
addikt
Elolvastam a cikket. Valóban, jól leírja a cikk a dolgokat. 2003-ban megjelent az XP és a Server 2003. Majd 2005-ben jelentek meg ezeknek az x64-es kiadásai, amik már új kernelt kaptak (jobbat, mint az x86-os), csak ugye támogatottság és szoftver illetve driverellátottság terén még elég szar volt a helyzet.
Nem tudom, hogy te mit használtál, de a 64 bites XP-nek is hasonlóan kell "kinézni", mint pl egy 64 bites Vistának, vagyis benne kell lennie egy 32 bites rendszernek is!! -
C64
őstag
hi, msdn van x86 x64 ultimta combo? tehát egy telepítőn a két architektúra??
-
FRENK1988
veterán
válasz
FRENK1988
üzenetére
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: FFFFF9600012B1FC
BCP3: FFFFF880099F8180
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\113009-20092-01.dmp
C:\Users\FR3NK\AppData\Local\Temp\WER-38579-0.sysdata.xml
Ezzel lep meg mostanság a gépem
Tudtok rá valamit? -
spy19
tag
válasz
pete_21
üzenetére
Köszi!
Javaslóm 1.4.1 részt!
5 éve használom és volt sima 64 bit-es xp-m is utóbbival rengeteg gond volt de szerintem mindenkinek a sok kompatibilitás probléma miatt! Csak 64 bit-es alkalmazások mentek rajta!
-
pete_21
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Cool'n'Quiet-et nem ismerem, hogy működik, nekem Intel-em van, ott Speedstep-nek hívják. És igen, be van már építve, Vistában is be volt, az oprendszer kezeli az órajelet, feszt, stb-t, neked nem kell külön szórakozni vele.
Úgy működik, hogy alapból benne vannak a különféle driverek, és fel is pakolja őket Win telepítés során. Amit nem ismert fel, azt Winupdate során jó eséllyel felismeri és letölti hozzá a drivert, illetve ha van olyan eszköz, amit felismert, de Winupdate-n van hozzá frissebb driver, akkor azt is frissíti. -
pete_21
addikt
"...az xp x64 edition ami ugye 2003-as oprendszer és azért nem összekeverendő a 64bit-es xp-vel..."
De, eléggé összekeverendő, merthogy egy, és ugyanaz. X64 maga a 64 bites oprendszer. Nem tudom, hogy hol olvastad, vagy hallottad, de egy és ugyanaz az oprendszer. Lehet, hogy láttál valami buherált x64 Edition-t is, na az ilyeneket kell nagyívben kerülni.
Win7 nagyjából mindenben jobb nála, igazából ha arról a gépről van szó, ami az aláírásodban van, akkor egy percig sem kell gondolkozni, hogy lecseréld-e Win7-re.
-
volvoguy
addikt
"Alaplapon gondolom hálókártya driver, chipset driver és hangdriverek vannak elsősorban. Chipset drivert nem fontos frissíteni, elég jó az, ami alapból van a Win7-ben. (De ha valami probléma lenne vele, akkor NE a Gigabyte oldaláról szedd, hanem az AMD oldaláról). LAN drivert is szinte biztos, hogy felrakja a Win, de könnyen lehet, hogy Winupdaten talál majd újabbat, akkor ne félj lefrissíteni. Esetleg megnézheted a gyártó oldalán van-e frissebb, de ez már mellékes. Hangdrivert viszont érdemesebb kapásból a gyártó oldaláról szedni, mivel gondolom Realtek hangkeltőd van, és ők viszonylag sűrűn adnak ki frissítést. Az meg nem biztos, hogy benne van már a Winupdaten, néha kell egy kis idő, hogy a legújabb belekerüljön."
ez mit jelent, mert nekem nem világos. tehát a Windows 7 a különféle drivereket, mint a Cool'n'Quiet, Dual-Core Optimizer, RAID, SATA, LAN, Hangkártya...ezeket mind letölti saját maga, nekem nem is kell tennem semmit? Bocs ha láma a kérdés, de XP-m volt és van...szal az nem töltögetett ilyeneket asszem...
szerk: csak msot látom, hogy pl. a Cool'n'Quiet be van építve a Win7-be..ez valóban így van, bevan már előre integrálva driver meg stb?
-
spy19
tag
Köszi a gyors választ de félreértettetek!
Ezeket mind tudom,szimplán arra lennék kíváncsi,hogy az xp x64 edition ami ugye 2003-as oprendszer és azért nem összekeverendő a 64bit-es xp-vel mert külön 32-bit-es kernele is van és stb...... , nál mibe jobb a win 7 x64? "és itt csak inkább a játékok és az fps veszteség érdekelne!" Ezért szeretnék egy ilyen tesztet látni!ja és csak azért tettem hozzá ezt az x64-es dolgot mert sokan keverik a két xp-t!
-
forestia
tag
Sziasztok!
Az alábbi képen látható egy ismeretlen eszköz, és nem tudom, mi a teendő.
[link]Szerintetek?
Üdv
-
sfdrakex
nagyúr
Az x64 nem külön operációs rendszer. Win 7 ből van x86os ami a 32 bites verzió és van x64es ami a 64 bites verzió. A 32 bites verzió maximum 4 gigabájt memóriát kezel a gépben, amibe a videokártya és különböző gyorsítótárak is beletartoznak. 64 bites verzió már az XPből is volt. Szóval nem értem mit szeretnél mivel összehasonlítani.
-
pete_21
addikt
Nem tudom mennyire világos, de azért leírom: Win7-ből is van x64-es, meg x86-os.
Igazából ez is nagyon sokszor ki lett tárgyalva. De nem baj, a lényeget leírom: ha x86 után váltassz x64-re ne várj csodát, pl. boot-idő meg hasonlók nem fognak kézzelfoghatóan csökkenni. Sőt lehet, hogy általános használat mellett észre se lehet venni a különbséget. X64 legfőbb előnye az, hogy összesen 4 Gb-nál több memóriát is meg tud címezni, nincs olyan korlát, mint x86-on, hogy egy folyamatnak max 2 Gb memória jut. Illetve 64 bit alatt van elég fejlett kernel-védelem is. Programok alatti gyorsulás azért várható, mert több memóriához tud jutni, illetve a natív 64 bites programok elég szépen szerepelnek 64 bites oprendszeren a 32 bitesekhez képest, mivel a processzor 64bites utasításait is használják. Pl. ha megnézel egy Winrar-tesztet, ott is jóval meggyőzőbb a 64 bites. Nem is beszélve a modellezőkről, illetve kódolóprogramokról...
Mindent egybevéve: Ha minden hardveredhez van 64 bites driver, akkor hátrányod biztos nem lesz a 64 bites rendszerből (max annyi, hogy 16 bites programokat nem tudsz futtatni.
), csak előnyödre válhat. -
spy19
tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni egy olyan tesztet szeretnék látni amibe: win 7 és egy win x64 szerepel!
Nem nagyon találtam google-n ezért szeretném kérni ha esetleg összefutott már valaki ilyen tesztel legyen kedves és linkelje!
THXWin X64 alatt nem a 64 bit-es xp-re gondolok mert ugye nem összekeverendő!
De aki X64-röl váltott win7-re annak a vélemény is nagyon érdekelne "tapasztalatok,milyen játékokban stb!"
-
Steelmanus
addikt
-
pete_21
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Alaplapon gondolom hálókártya driver, chipset driver és hangdriverek vannak elsősorban. Chipset drivert nem fontos frissíteni, elég jó az, ami alapból van a Win7-ben. (De ha valami probléma lenne vele, akkor NE a Gigabyte oldaláról szedd, hanem az AMD oldaláról). LAN drivert is szinte biztos, hogy felrakja a Win, de könnyen lehet, hogy Winupdaten talál majd újabbat, akkor ne félj lefrissíteni. Esetleg megnézheted a gyártó oldalán van-e frissebb, de ez már mellékes. Hangdrivert viszont érdemesebb kapásból a gyártó oldaláról szedni, mivel gondolom Realtek hangkeltőd van, és ők viszonylag sűrűn adnak ki frissítést. Az meg nem biztos, hogy benne van már a Winupdaten, néha kell egy kis idő, hogy a legújabb belekerüljön.
-
volvoguy
addikt
üdv. Windows 7 x64-em van, de kész káosz összeszedni hozzá a drivereket...az alaplapi DVD-n vannak Vista 64bites driverek.....vhol olvastam, hogy azok is jók....valóban így van?
Mert az a gáz, hogy felmentem a GIGABYTE honlapjára, vannak illesztőprogramok, de teljesen más méretben meg hiányosan, mint a DVD-n..szal nem tudom most akkor mit és melyiket szedjem le....
-
dokesz007
aktív tag
Jah és még annyit, hogy egyik catalist sem megy fel a rendszerre....
-
dni
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez sem segített, újrahúztam ma mindent, továbbra is fenn áll a probléma, tehát a telefon gyalulása következik.

-
dokesz007
aktív tag
T. Hölgyek/Urak!
FireGL V5000 driver hiba, kérlek segíts, alább a miért...kérlek priviben, mert nem nagyon van már időm visszaolvasni...
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem, megvettem a new win7-t prof.-et dobozban minden ahogy kell...Felszórtam ahová kell...DE a laptopom behisztizett...az asztali gépen tudja a drivert...igaz i7 meg minden...
nw8240-es laposról van szó, ami 4 éve szolgál kitartóan, így nincs szívem megválni tőle /jobban szeretem mint a céges W500 lenovom, jó mert ezt annó saját pénzből vettem/....de xp-ből elegem lett....viszont a mobility firegl v5000-hez az Istennek sem hajlandó a drivert megtalálni....csak X700 /ugye erre épül maga a kártya/...viszont, amint letölti az x700 drivert, időnként nyom egy olyat, h "képernyő vezérlő nem reagált, de már rendben helyreállt" vagy v.mi hasonlót...2-3 monitornál meg váltogat állandóan, most egy tetves vista van fent, de ezen meg olyan lassan fut egy acad vagy catia, h így nem tudok dolgozni....
Somebody help meeeeeeeeeeee....

-
Imco
őstag
Hi!
Igértem egy beszámolot. Néhány hete volt egy alvás problémám, friss installon. BIOS frissités után nem müködött az alvás. Addig ment pontosan,sőt még elötte vistán is. A tanácsaitokkal sem sikerült megoldani.
Nos, ujra tettem a win7-et, és hibátlanul müködik.A konfig változatlan. Érdekes, de tény. -
Csapi007
veterán
Hy
Az lenne a problémám hogy az indulások felénél nem rakja ki az ikonok egy részét az értesítési területre. De ezek a programok elindulnak csak az ikonjuk nincs ott.
Ha belemegyek a testreszabás menüpontban akkor a nevük ott van viszont nincs ikon előtte és azt mondja hogy nem aktív.
Így tessék elképzelni. -
h0o2a7j6
tag
Mediaplayer fájltársításait meg lehet valahogy változtatni ezen kívül: "fájltípus vagy protokoll társítása adott programhoz" ?
Itt csak egyesével lehet állítgatni a fájltípusokat, én együtt szeretném az összeset. -
Clemi
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Neeeeem! EDID volt az!
Fogalmam nincs mit buheráltak vele szoftveresen. Egy biztos, este még jó volt, reggel meg már nem volt kép. Aztán kiderült ugye, hogy a D-SUB kábellel csatlakoztatva van kép rendesen, és a DVI kábellel meg egy régi (X1600 XT) kártyával csak BIOS kép de az újabbakkal (HD2600XT, HD3870) semmilyen kép nem volt. Úgy kb az ütő állt meg bennem, mikor az én gépemből egy hónapja kivett HD3870 nem adott semmilyen képet.
A HD 2600XT-t nem sajnáltam, mert azt egyszer már eladtam, de a srác visszaküldte, hogy nem ad képet. Persze vicces ebben az, hogy az is hibátlan képet ad
Na mindegy van itthon 2 tartalék videokártyám. Értékük nincs, elférnek, viszont ha valamelyi most használt mondjuk vasárnap délelőtt lepusztul, nem maradunk gép nélkül az asszonnyal. -
Clemi
veterán
-
<NewL>
addikt
sziasztok
a tálcán a jobb alsó sarokban van egy rakás pici ikonom. ezt ,hogy tudom elrejteni? mármint úgy ,hogy legyen ott egy nyíl és ha rákattintok akkor előugranak.
jobb klikk,tálca zárolása és nem jön elő az a ponthalmazos csuszka amit tudok húzni
remélem megérti valaki ,hogy mit akarok kinyögni
-
h0o2a7j6
tag
Köszi.
Most váltottam XP-ről, eddig tetszik,igaz kicsit lassabb, de a sok új szolgáltatás és funkció tetszik.
Indítok egy cmd-t és olyan kicsi az ablaka, hogy alig tudom elolvasni, ez normális?
-
h0o2a7j6
tag
Milyen .Net verzió a oprendszerben gyárilag?
Csak azért kérdezem, mert a 3.5SP1 telepítője állandóan kilép. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Moleskin
üzenetére
Frissitést ha másra állítod ? Nekem cégnél valami miatt 1440*900 ban a samsung monitor 75Hz frissitésnél felül hagy 2-3 centi fekete csíkot alul nem is látszik a tálca 60Hznél jó ez xpn van a gépben integrált videókártya van. Szóval próbálkozz frissitéseket is meg a monitor menüben a tájolást is állitgatni.
-
Moleskin
tag
sziasztok!
Imént vásároltam egy Benq ECO V2200 Full Hd-monitor.
A szervízt flehívva panaszkodtam, hogy 1,5-2 cm-es fekete csík vana kép körül. Rávágták, hogy win7-et használok
mondom tudom 
Majd közölték, hogy a win7 rengeteg full hd monitort nem visz normálisan. Frissítsek videókártya driver-t - Ati Catalyst 0911 - és monitor dirvert, ami ugyebár nincs. Érdekes hogy a windows kiírja, a monitor pontos típusád de a driver properties-nél Generic Pnp-t ír ki. 2006-os update-tel.... A kártyám egy Hd4870 Toxic.
Hogy tudom megoldani a problémát? így elég gány a kép. Remélem tudtok segíteni.
screeshot az említettekről -
EmberXY
veterán
Köszönöm az infót, mindenesetre ki fogom próbálni, bár a letöltésnél nem láttam konkrét utalást a win 7-re, gondolom, már kipróbáltátok.
Egyébként az Smplayernél az a bajom, hogy bár elindul, és le is játssza a fájlokat, de amint elindul, a Windows "lekapcsolja a full grafikát, és sima Windows kinézetre" vált, nem tudom szebben megfogalmazni
, az indoka valami olyasmi, hogy más színkodolást használ a progi, mint az oprendszer, vagy valami ilyesmi, és ezért vissza kell, hogy váltson. Ezzel még nem is lenne gond, csak irtó kellemetlen, hogy egy szempillantás alatt egy lebutított Win 98 kinézete lesz az asztalnak, tálcának, stb, a dizájnos Win 7 profil helyett, és amint bezárom az Smplayert, visszavált.
Ezért szeretnék egy olyan progit, amit a win7 is elfogad, ki fogom próbálni a VLC-t is.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy win 7 alatt milyen médialejátszót érdemes használni?
Eddig smplayer-t használtam, mert sokat tud, egyszerű kezelni, de most nem nagyon akar menni, a beépített média playert nem szeretném használni, ezért szeretnék egy olyan lejátszót, ami működik is rendesen, és ne kelljen kodeket telepíteni.
Ha tudtok ilyet, akkor azt megköszönném.
-
Dot
őstag
Ekkora finnyás op redszert.. Bezzeg az XP-nek tök mind1 a bios beállítás vagy, hogy frissen formázott-e a winyó.
Amúgy amiért még ellenszenves ez a rendszer az az, hogy átírták az audió kezelését/már a vistának is/ ezáltal a régebbi játékoknál nem működik az EAX. Van rá progi ami segít csak az meg más proginak nem tesz jót, de ezt már régebben írtam ezzel együtt kell élni. -
Clemi
veterán
1. indításnál valami hibaüzenet, kapásból újraindult a gép.
2. indítás megy minden, gondoltam megkezdem a rutin feladatokat pl: vga driver. Fel netre, letöltöm a legújabbat: 195.62_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql.exe
elindítom kicsomagolja magát, elindítja a telepítőjét és hibaüzenetHa a most használt W7 valóban a microsoft oldalról letöltött, és csináltál egy tiszta telepítést, akkor legyen a következő lépés az, hogy a processzorod sebességét visszaveszed alapra, mert nem biztos, hogy a 2,67 Ghz helyetti 3,7 Ghz-es sebességet komálja a W7. De inkább úgy fogalmaznék, hogy állíts egy BIOS default-ot, és próbálj úgy egy clean installt. NEM a régi nyakába egy újat, hanem particio törlés után egy teljesen szűz telepítést.
Gyanítom, hogy az akkora mértékű túlhúzáshoz amit a procidra nyomtál, még jónéhány más paramétert elpiszkáltál, és köztudott, hogy a W7 sokkal érzékenyebben reagál a túlhajtás miatt esetleg fellépő apró hibákra, amiket a túlhajtott alkatrészek okoznak. -
-
dni
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elvileg itt rendben vannak a dolgok

-
-
dni
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi napokban ütköztem az alábbi problémába:

Ami eddig nem segített:
Rendszergadai jogosultságokkal való indítás
iTunes letörlése, majd újra installásása
UAC kikapcsolása.Mi lehet a megoldás?
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm!
-
pzstm
titán
1., Vista óta nem teljes körű Rendszergazda a User. A UAC (User Account Control) miatt kérdez rá és "nyavajog". Windows Vistához képest ezen is rengeteget finomhangoltak már a Windows 7-ben. Olvasgass róla ITT; ITT; ITT és ITT
2,
Vedd ki a programból az auto indulást.
Indítsd el a Task Schedulert
Create a new task
Run only when user is logged on, bepipálod: Run with highest privileges
Triggers tab->New, At logon, Any user, ha akarsz megadhatsz pár s delayt
Actions tab->New, Start a program, megadod a rivatuner.exe-t
Ha így indítod nem fog nyavajogni.Amúgy ha rákerestél volna a "Rivatuner" szóra, akkor elsőre kibökte volna Neked virkir kollega kommentjét.

-
MaciG
addikt
üdv.
Felettem én is a win7-et, de van 2 olyan dolog amit nem értek. HA total commanderben másolo a C: meghajtóra, akkor mért sír a szája, hogy oda rendszrgazdai jogok szükségesek? Egy fiók van csak a gépen az pedig a rendszergazdai...
A másik pedig az, h feltettem a RivaTunner-t ,de mikor bekapcsolom a gépet mindig rákérdez, h engedélyezem-e, hogy a program módosításokat hajtson végre. Nem lehet ezt valahogy véglegesen engedélyezni? -
pzstm
titán
Nah igen érdekes dologra bukkantam most.....
Ugyebár a jelenlegi legális build a 16385 az RTM branch-től...
Azt is tudjuk már, hogy az SP1 Beta/alfa dolog az ajtónkon kopogtat már szinte (Készülőben a Windows 7 SP1)Most viszont sikerült egy igen érdekes képre bukkannom..(az első kép a saját gépemből való, a második a talált)
Figyeljük a BuildLab és BuildLabEx értékeket

És találtam egy július 22-i állapotot is, csak hogy teljes legyen a paletta

-
Dot
őstag
Próbáltam, nem keres drivert, mert úgy érzékeli, hogy minden rendben.
Amúgy ez egy jogtiszta win7 ami nincs megbuherálva, meg ilyesmi.
Igaz nem formázott winyóra raktam, mert nincs annyi helyem, hogy meg tudjam formázni.
Szvsz elég ciki lenne, ha nem formázd le a winyót nem ismeri fel a vga-t! Tuti más baj lesz itt. Szerintem ez az alaplap+vga nem fekszik a win7-nek az lesz itt a bibi /cuccaimnál megtaláljátok mim van/. -
pzstm
titán
és ha nem manuális adsz neki drivert, hanem hagyod, hogy windows update rákeressen?
tudom nem biztos, hogy legújabbat rakja fel, de esetleg ha felrakott egyet az Update, utána lefuttatnád manuálisan is és engedné.......
Persze ez is csak tapogatózás a sötétben, de 1 próbát megér szerintem

-
Dot
őstag
Problémám.
Felraktam egy jónak mondott 7600 RTM verziót x64 ulti, de a hiba ugyan úgy fent áll. Amúgy 30napig használhatom ezt a próbaverziót/bár tudtommal ezt ki lehet bővíteni/"Microsoft oldaláról letöltött ingyenes próbaverzió valamelyikét amit még minimum 3 hónapig használhatsz, és a problémád ugyanúgy fennáll, lesz segítőd."
Akkor segítsen a segítőm!

-
Steelmanus
addikt
-
Thome
veterán
Ilyet még nem basztam, de ti sem!
Ha nincs bekapcsolva a Media player win7-en, akkor nincs egy pixelhiba sem, de abban a pillanatban, ahogy bekapcsolom, megjelenik a képernyőn egy kék pixelhiba...
Ha érdekel valakit, valahogy megörökítem!Nem szoftveres a hiba, mert a printscreen nem örökíti meg!
De csak a Media playernél jön elő! Amint bekapcsolom előjön, és amint ki, eltűnik. És mivel Aero be van kapcsolva, így ugyanolyan "effektesen" jelenik meg! 
Slussz poén: Amint a tálcára lehelyezem, abban a pillanatban eltűnik a pixelhiba, de amint "előhívom", ismét előjön!

-
sfdrakex
nagyúr
-
Clemi
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Van egy haverom, ő még az XP-je alatt rinyált állandóan, és nem győzte cserélni a cuccait, mert állandóan fagyott, meg kékhalálozott a gépe. Nem hitte el, hogy a tuti megcsinált tököm tudja milyen fantázianevű csoda XP-je csinálja neki a balhét. Kezébe adtam egy rendes XP-t, hogy próbálja ki legalább azt.
Na volt csodálkozás rendesen, hogy jéééé ez ilyen jól megy, ez ilyen stabil?
-
Clemi
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nézz körül az eseménynaplóban, és a feladat ütemezőben. Valahol biztos hogy nyoma van, hogy adott óra perc másodperc időpontban mi akart előtérbe kerülni, mi akarta átvenni az erőforrásokat saját célra!
-
Siiiiix
tag
JEEE MEGVOLT AZ ELSŐ WIN7 KÉKHALÁLOM!
Tudtam hogy nem élhetek ez nélkül. Éppen békésen öldököltem a zombi hordát L4D2 ben és megláttam a repcsit ami kiment minket. Beleugrok 2000 zombi között átvarázsolva magam erre bumm kékhalál 
-
pete_21
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Lehet, hogy valamelyik éppen futó programod frissít, vagy matat valamit, azért rakja le a játékot. Nézd meg, mik futnak, és próbáld meg, hogy kilőssz néhányat, aztán szűkítsd a kört.

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát nekem hasonló problémám volt annó xp alatt counter-strike: source-al...játék betölt, majd egyből asztal, utána kézileg vissza a játékba... Azt hiszem vga drivert cseréld le... hátha... nekem mintha azzal megoldódott volna a probléma...

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nálam akkor volt ilyen ha skypon irt valaki akivel addig nem beszéltem szal ha valaki új beszélgetést kezdett velem. Nálad nem nyilik meg valami progi? Játék hevében nem nyomsz véletlen Windows gombot?
-
Clemi
veterán
Most raktam fel jó kis XP-m mellé a win7-et /ulti, x64, integrált novemberi frissítés
Tadaaaam
Extra tuti herélt trójais W7 tulajdonosa lettél! Vagy netán a Microsoft külön az illegális használóknak gyártja a torrentekre a frissítésekkel integrált verziókat? Ha igen ez esetben bocsánat
Ha nem, akkor a problémáddal nyugodtan fordulj ahhoz, aki megbuherálta a tutkó win7 verziódat 
Amennyiben viszont leszel szives nem lopott win7-et használni, hanem legalább a Microsoft oldaláról letöltött ingyenes próbaverzió valamelyikét amit még minimum 3 hónapig használhatsz, és a problémád ugyanúgy fennáll, lesz segítőd.
Aktív témák
Hirdetés
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), csak előnyödre válhat.

Nos, ujra tettem a win7-et, és hibátlanul müködik.A konfig változatlan. Érdekes, de tény.
Na mindegy van itthon 2 tartalék videokártyám. Értékük nincs, elférnek, viszont ha valamelyi most használt mondjuk vasárnap délelőtt lepusztul, nem maradunk gép nélkül az asszonnyal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)