Hirdetés
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Kösz.
Azért raktam fel Ati Catalyst Install Manager programot, mert ha letöltöm a Chipset Drivert, ezt telepíti...ilyen egyszerű....
Egyébként nem tök mindegy milyen felhasználói programok vannak a gépemen? Azt használok, amit akarok, nekem ez nem káosz, had ne oktassalak ki arról, hogy miért van a QuickTime a gépemen..talán mert netes lejátszokhóz kell..vagyhogy a TeamSpeak Win7 kompatibilis..képzelheted, utánajártam de ha nincs belőle Win7-es verzió az azt jelenti ne is használjam? Egyébként meg semmi bajom vele...
-
Morden24
nagyúr
-
janos1988
addikt
Van par konyvtar amit nem tudok torolni. A 2. Win 7 utan maradtak meg a Program Files (x86) mappaban. Jogokat se tudok modositani es van egy uj csopor/felhasznalo, a trustedinstaller. Mit tudok csinalni ilyenkor? Unlockert trojaisnak nevezte az MSE, formazas nem johet szoba es linux alal se torli (puppy linux). Ja, es modositani se tudok semmit sem a biztonsag resznel.
Hogy ovatosan fogalmazzak, ez elegge nagy kibaszas, hogy a sajat geperol sem enged torolni adminkent a Win 7, miezmarkeremszepen. Rohadna meg aki ezt kitalalta. Mar bocs, de ez k-ra idegesito.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Vki?
Sürgős és fontos lenne! -
törölt tag
hol lehet állítani, h mennyi %-nál jelezze, h kevés a ram?
75-80%nál kidob mindig egy ablakot, és ilyenkor a böngészőben nem jelennek meg a képek. szándékosan ki van kapcsolva a virtuális memória, és még 6-700mb szabad fizikai ramnál szivat... -
Morden24
nagyúr
válasz
Att1la.
üzenetére
Személyes véleményem szerint jobb, mint az Avast.
De, van különbség 2 és 6 között, de nem a Windows működésében. Egyéb memóriaigényes appok gyorsulhatnak. A Windows nem lesz gyorsabb attól, hogy 2-ről 6-ra növekszik a ram.
Több ram több fps? Azt kétlem. Esetleg olyan játékoknál, ahol kevés a 2Gb neki, de attól még nem lesz több fps-ed, hogy 24Gb ramot raksz egy gépbe, érted...
Minek Ultimate? Valszeg bőven elég neked egy Home Premium is, jóval olcsóbb. Arról nem is beszélve, hogy ha 6 giga ramot akarsz, akkor miért x86-ost raksz fel? a felét fogja látni. -
Att1la.
őstag
Windows 7 7600 ULTIMATE HUN X86 lesz fent (nem lesznek driver és ilyen problémák?)(Több ram több FPS???)
-
Clemi
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
Olvasva ezt a hsz-ed, majd a későbbieket, mindössze egyetlen tanácsom van. Telepítsd újra az egész rendszert, a már megtanultakat figyelembe véve.
Amire viszont kíváncsi lennék: - AMD USB szűrő illesztőprogram USB 1.0/1.1 audio eszközhöz, North Bridge szűrő illesztőprogram, Microsoft Visual C++ 2005...ezeket az Ati Catalyst Install Manager rakta fel, azóta uninstall-t nyomtam a programnak...
Ezek mit kerestek a gépeden? Minek tettél fel AMD USB szűrő programot? Van külön USB-s audio eszközöd? Minek tetted fel a Catalistot? Mihez kellett, amikor Nvidia kártyád van?
Azok az Apple programok mihez kellenek? Apple géped van? A Java-t miért raktad fel külön direktben? Miért nem elég, ha egy Java-s oldal felteteti neked a böngésződhöz? A Team Speaker nevű program tuti, hogy W7 kompatibilis?
Az eddigiek alapján, teljes a káosz nálad, és csoda, hogy csak a hanggal van gondod!
Szóval vedd kézbe az alaplapod könyvét, és olvasgasd át a benne foglaltakat, majd tegyél a BIOS-ban mindent defaultra. Az Azalia Codec egyébként nyugodtan maradhat Auto beállításon, csak akkor kell kikapcsolni, ha nem az alaplapi hangchipet használod.
A lapodhoz kapott telepítő lemezeket tedd el jó mélyre, és csak a W7 telepítő lemezt használd. Ha felment a rendszer, akkor várj türelemmel, amíg a seven csatlakozik a szerverhez, és letölti neked az összes frissítést, és drivert. Nem kell semmilyen 3rd alkalmazás, és driver, csak abban az esetben, ha marad valami ismeretlen, illetve illesztő program nélküli eszközöd a frissítések után.
Ha így, az alap telepítés után is recseg a hangod, akkor hardveres gondod van, és nincs több ötletem. Ha így jó lesz a hangod, akkor kezdheted telepíteni a programjaid, de mindegyik után figyeld meg, hogy mit változtatott. A külső utility programokkal nagyon vigyázz, amik a sevent elpiszkálják, mert hiába mond bárki bármit, valamiért a legtöbb nem kompatibilis a sevennel, és csak összekutyulja.A codec csomagok közül egyébként a Windows 7 Codec Pack-ot (Shark007) nyugodtan használhatod, nem csinál bajt, de ha mégis összeakadna valamivel, kultúráltan leszedi magát, és visszaállít mindent a telepítés előtti állapotba.
-
Morden24
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Att1la.
üzenetére
Avastot fogod tudni használni, érdemes a legújabb verziót felrakni belőle. Ha veszel még ramot akokr mindenképpen a 64 bitest tedd fel mert az tudja is használni a 4 gigánál több ramot, míg a 32 bites OSek csak összesen 4 gigát kezelnek, amibe bele számít a vga memoriája a hdd-k és a proci gyorsító tára is illetve minden más ram ami van valamilyen hardvereden.
-
Clemi
veterán
válasz
negyedes
üzenetére
Talalkozott mar valaki olyannal, hogy a CPU huto nem all le miutan kikapcsolja a gepet?
Igen sajnos
Nálam ugyanez a helyzet, és eddig nem jöttem rá mi okozza. Csak azért nem foglalkozom vele, mert csak akkor kapcsolom le teljesen a gépet, ha több napra megyek el itthonról, amúgy csak készenlétbe teszem.Ha valaki tudja mi az oka, arra én is kíváncsi lennék. Egyébként nem csak a CPU, hanem az összes venti tovább pörög.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Att1la.
üzenetére
Szerintem bátran cseréld le. Szerintem nem lesz rosszabb, lehet hogy jobb se sebesség terén, de sztem érdemes a gépedre se7ent tenni és ha már azt raksz 64 bitest.
(#3477) Steelmanus
Igazad is van csak olvasd el Suti88 hszeit, meg sajnos töröltem azt a kb 50 privi váltást amiben felrakni segítettem neki a win7et pedig átküldeném szívesen. Nem gond ha kérdez de ha kap rá választ miért kérdezi meg hogy megcsinálja e amit mondanak? Ha nem hiszi el amit válasznak kap akkor nincs értelme kérdezni szerintem.
-
Steelmanus
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Hat igen szoktak mondani sok mindent, valoban az Azalia hangchipet ki lehet kapcsolni a BIOS-ban, akkor a fejlettebb modot kell hasznalni. vagyis amikor bent vagy mar a BIOS-ban, nyomni kell egy Ctrl+F1 bill. kombinaciot, es az addig latott beallitasi opciok kibovulnek egy tobblet sorral, azon belul ki lehet kapcsolni magat az Azalia hangchipet vagyis letiltani. Ez nem egyenlo azzal ami a natur BIOS beallitasanal az Integralt .... beallitasoknal ahol a halo, hang, es egyeb chipek engedelyezese / letiltasa alatt ertendo.
Ez nem Neked szol. Kezdem unni ezt a topikot olvasgatni mert itt sokan azt hiszik hogy egy egysoros valami semmitmondo valasszal el lehet intezni a dolgot de valojaban semmit nem mondanak csupan egyel no a a hsz szama. Ha nincs erdemi mondando akkor nem mondjon semmit ertve ezalatt hogy nem kell telefirkalni a topikot. Ha valaki itt kerdez, akkor itt kerdez es itt var segitseget aki nem tud az meg ne segitsen foleg nem olyan hsz-el ami nem mond semmit.
-
Att1la.
őstag
Hello egy olyan kérdésem lenne mennyivel lesz jobb vagy roszabb a gépem ha az Xp-t lecserélem Win 7-re?(Nézzétek meg a konfigom)
-
volvoguy
addikt
Nos megkérdeztem egy másik fórumon is a dolgot, ezt írta vki:
"BIOS-ban 64 bit-re van állítva? Biosban Azalia codec bevan kapcsolva?
A realtek managerben állasd pop-ra a hanghatást vagy ami neked tetszik.
Ha 5.1es van akkor azt is engedélyezd a managerben hangszoró kitöltést."Erről nem si tudtam, vmi be kell állítani BIOS-ban? Én csak az alaplapi integrált VGA-t lőttem ki..ennyi...
-
csdm
senior tag
Hali!
Adatalpom látható konfigra +2 giga memóriával érdemes feltenni a 64-es win7-et? Főként játszanék rajta, néha egy két kép szerksztése becsúzhat, iletve film konvertálás. -
samfishR
senior tag
Hello
Win7 gadgets-nél hogy lehet beállítani, hogy a pénznemes gedzsit ne a valuta árfolyamot mutassa a kiválasztott pénznemnél, hanem a csekk árfolyamot? vagy esetleg van valami más kütyü is, amivel lehet nézni? Előre is kösz

Üdv
-
pincehely
addikt
Valakinek van tapasztalata Assassin Creed-el windows 7 alatt?
Akár dx9-ben, akárd dx10-ben próbálom egy idő után mindig hibával kidob az asztalra.
Most próbálok kompatibilítást, aztán meglátjuk mi lesz.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? -
sfdrakex
nagyúr
Xp alatt ie8al megy az index.hu, win7 otthon van azzal nem tudom megnézni sajna.
-
-
Lalaland
tag
Tudnátok segíteni, hogy miért másol lassan TC-ben 2gép(Win7-winXp) között fixen 1400kb-tal switchen keresztül? Xp-xp között nem volt ennyire lassú(kb.9-10mbit). drivert frissitettem, fix ip van a 2gépen is. Vki tipp?

-
AirBooms
addikt
-
volvoguy
addikt
Tessék, csináltam egy képet. nem teljes, mivel nem fért ki, de a végén már csak a Winrar meg stb program van...
szal a kép:[link]
Egyébként le is írom, mi volt fenn a gépen:
- Realtek LAN és Audio a Gigabyte oldaláról, és a Realtek oldaláról...volt fenn régi és új driver..most ahogy látjátok, nincs fenn egyik sem...letöröltem őket..
- Dual Core Optimizer is fenn volt, már nincs
- AMD USB szűrő illesztőprogram USB 1.0/1.1 audio eszközhöz, North Bridge szűrő illesztőprogram, Microsoft Visual C++ 2005...ezeket az Ati Catalyst Install Manager rakta fel, azóta uninstall-t nyomtam a programnak...Most ahogy látjátok, az Nvidia Driver van fenn a VGA-mhoz, és ez a Visual C++ 2005
Semmi kodek, semmi egyéb... -
brd
nagyúr
válasz
petrusz82
üzenetére
Igen. A beépített számológéppel is tudod ellenőrizni pl., ha átváltod tudományos módra, ráklattyolsz a "hex"-re, majd elvégzed a kivonást (a nagyobb értékből a kisebbet, de tulajdonképpen mindegy, csak akkor majd a végén ne vedd figyelembe az előjelet), aztán vissza a "dec"-re, akkor megkapod az írt tartomány decimális értékét (byte-ban, tehát 1024*1024-gyel el kell osztani a végeredményt, hogy MB-ban kapd meg).
-
apro
senior tag
válasz
want2techno
üzenetére
Egyszerűen,igen.
-
want2techno
csendes tag
Közben megoldódott a probléma, az újabb ccc-kben már nincs benne a beállítás, de visszaraktam a fuji honlapjáról az origi laptop drivert, és abban megtaláltam.
Köszi a tippet.Mennyire érdemes x64-et használni WIN7-ből?
Kompatibilitás jó? illetve mennyivel használja ki jobban egy 2 magos rendszert az x64?
Leegyszerűsítve, megéri e feltenni...? -
negyedes
addikt
Udv!
Talalkozott mar valaki olyannal, hogy a CPU huto nem all le miutan kikapcsolja a gepet?Seven ultimate hun x86 van fent es neha "elfelejti" lekapcsolni. HW hiba kizarva mert elotte Xp-n, Vistan lekapcsolta es randomra csinalja. Kikapcsolas adok neki.
-
Clemi
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
Amúgy vki írta az SG.hu AMD-s topikban, hogy sok helyen olvasta, hogy a Win7 hibája ez....mármint, hogy némelyeknél "anomália" fordul elő a hanggal
Nálad napról napra derülnek ki, a tökéletesen felesleges XP időből rádmaradt programok, amiket felpakoltál a W7 alá! Ahogy elnézem, apránként csepegteted az infókat, meg találgatod, hogy mi lehet a bibi, miért recseg a hangod.
Egyet tudok, nekem is Realtek chipes HD-Audio, pontosabban ALC-883-as van az alaplapomon, és tökéletesen szól! Volt persze nálam is recsegés ropogás, sőt az inkább az úgynevezett fehérzaj volt, de csak AC3 hang lejátszásakor jött elő, és elég hamar kiderítettem, hogy a TV kártya szoftver csomagját képező egyik codec okozza.Jó lenne, ha összeszednéd, hogy mik azok, amiket a W7 nyakába telepítettél, és mi az ezek közül, ami rendszerbe is belenyúl, és nem egyszerű felhasználói, avagy irodai vagy játék szoftver. Milyen drivereket, milyen hardverhez köthető szoftver csomagot, milyen optimalizáló programot tettél a W7 nyakába. Mondjuk csinálhatnál egy pillanatképet a programok hozzáadása eltávolítása ablakról, ha kell több részletben, hogy látszódjon minden program, amit feltettél. Talán úgy könnyebb lesz segíteni.
-
volvoguy
addikt
Amúgy vki írta az SG.hu AMD-s topikban, hogy sok helyen olvasta, hogy a Win7 hibája ez....mármint, hogy némelyeknél "anomália" fordul elő a hanggal
valóban így van? Realtek integrált hangkártya van a gépben..valóban a Win7ben lenne vmi gond?
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!

Win7 64 Pro Hun
Egyik pillanatról a másikra teljesen behalt az IE8. Semmilyen oldalt nem hajlandó megnyitni, csak pörög a kis karika, mintha dolgozna a gép, de semmi. Bármilyen oldallal is próbálkozom. Csináltam rendszervisszaállítást is, de nem segített. Most Operát használok, ezzel megy minden rendesen. Nem hinném, hogy vírus, mert folyamatosan fut NOD32 és Spyboot és nem olyan oldalakat nézegettem.
Mi a búbánat lehet?
Ja, minden jogtiszta, megvásárolt.
Köszi!

-
volvoguy
addikt
A CoolnQuiet-et hogyan tudom kikapcsolni? BIOS-ban egyszerűen Disable, vagy Energiasémáknál válasszam a Teljesítménycentrikus beállítást? Esetleg mindkettő?
Csak mert arra gyanakszom, hogy a CnQ zavar be a hangrecsegésbe...lehetséges volna ez?
-
Marklar00
csendes tag
Sziasztok!
Windows 7 rc-t felraktam, és minden újraindításnál lekapcsolja a vinyókat, Találkozott már valaki ilyen problémával, és ha igen tud e valaki rá valami megoldást. Alaplapom egy MSI K9N Neo v3, legfrissebb biossal, legfrisseb driverekkel, és sata winchesterek vannak. -
eszgé100
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
na ilyesmit kerestem, de egy csomó helyen csak a webes volt fent. köszi, amint hazaérek kipróbálom
-
pincehely
addikt
Az mitől van, hogy leszedtem a legújabb Media Player Home Cinema 64 bit lejátszót.
Szépen felülírtam vele az eredetit.
Azóta hiába társítom a filmeket, ehhez az újhoz a windows nem hogy nem jegyzi meg, hanem nem is tudja társítani.
Vagyis csak úgy megy, ha megynitom a MCH-át és belehúzom a filmet, vagy a menüjéből megnyitom. -
petrusz82
aktív tag
Visszatérnék egy kicsit a tegnapi témához,mert valami nem világos. Szóval 32 bites rendszerem van,és 4 giga ram.A videókari 640 MB memóriával rendelkezik.A rendszer ebből a 4 gigábol 3582 MB-ot használ,mert 32 bites rendszer lévén csak 4 gigát tud címezni.Ebbe ugye bennt van minden más eszköz memóriája is.
A kép szerint a hardverek számára 514 MB van fenntartva,amibe beleszámít a videókari memóriája is.Ez ugyebár lejön a 4 GB-ból.Akkor miként lehet,hogy 610 MB-ot tud használni a videómemóriából?
-
eszgé100
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
próbáltam, le is szedtem a Microsoft-tól a DirectX webes frissítőt, de azt írta, hogy már a legújabb van telepítve, és így nem is csinál semmit.
mobal: catalystból a 9.11-es van fennt + a hotfix amitől nem akad a menü Dirt2-ben. bár ha jól tudom nemsokára jön a 9.12. már csak abban reménykedek én is.
és a többi hiba mitől lehet?
Bdanyy: neked is ajánlom a BlueScreenView nevű programot, a telepítése óta bekövetkezett összes kékhalálnak meg lehet nézni az adatait
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
November vége óta kékhalálozik a gépem (hp elitebook 8530w), utóbbi időben egyre gyakrabban. Sikerült egyszer lekapnom a hibaüzenetet:
[link]
Van esetleg ötletetek, mit csináljak? Mintha driverfrissítések után kezdené, de hol tudom megnézni, hogy melyik driver mikor települt? -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
UP!

-
törölt tag
Windows 7-en bellül hogy lehet áthelyezni a felhasználók dokumentum egészét? Külön, külön átlehet ugye pakolni mappánként, de a gond hogy sok a rejtett fájl amit egyrészt nem igazán tudok átrakni, másrészt meg alapértelmezetten a windows ide ment mindent kb . Összevissza lesz a rendszer egésze ha belenyúlok. Meg persze nem is engedi felhasználói jogosultság miatt.. Igazából azért lenne fontos mert elég sok adatot tárolok az alappartíción (x64-30gb), azon bellül is főleg a dokumentumok mappában. Elképesztő gyorsan fogy a helyem rajta, pedig van hogy csak egy két programot telepitek és mégis gigákkal ugrik meg a foglalt terület. Kicsit több cucc és összeomlik az egész rendszer

-
Clemi
veterán
válasz
üzenetére
ac3filter, divx, xvid, mkv-hoz codec, esetleg fourcc vagy coreaac, meg egy pár ha még kellene valami
Veled se nyitok vitát! Elolvastad egyáltalán azt a hsz-t amire ezt a válaszod írtad? Na és az általad favorizált codec-ek közül melyik teszi ki nekem a feliratot a media centerben a 106-os TV-re? Vagy gondolod mindenki a monitor előtt kuporogva néz filmet?
Egyébként meg mióta létezik codec pack egyáltalán, azóta használom őket!
-
pincehely
addikt
-
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
Régen tényleg így volt, viszont szerencsére a régi szemetek nagyjából lemorzsolódtak. Én Vista óta pl. a Shark007-féle codec pack-okat használom, bajom soha nem volt velük.
Másoknak (pl. moonman-nek, ha jól tudom) a K-Lite vált be hasonlóan.
Már nem kell túllihegni ezt a codec pack parát. Arról nem is beszélve, hogy sokkal egyszerűbb egy cuccot frissíteni, mint egy halom szarra figyelni.
Általában itt van a probléma: meg egy pár ha még kellene valami

-
eszgé100
őstag
jó estét!
olyan problémával fordulok hozzátok, hogy mióta feltettem a Dirt2-t folyamatosan kékhalálozik a gépem. minden driverből a legfrissebb van fent, 64bites win7ulti-t használok, minden frissítés fent van, konfigom pedig az adatlapomon.
BlueScreenView-al sikerült megtudnom mik okozzák a hibát, csak nem tudom, hogy hogyan tudnám kiküszöbölni.a hibák okozói időrendben:
atikmdag.sys - ntoskrnl.exe ----- 1-szer
dxgmms1.sys - ntoskrnl.exe ----- 3-szor
ntoskrnl.exe ----- 3-szor
ntoskrnl.exe - ndiswan.sys - tcpip.sys - wanarp.sys ----- 1-szer
dxgmms1.sys ----- 1-szer
ntoskrnl.exe - tcpip.sys ----- 1-szera legutóbb úgy állt meg, hogy még minidump-ot sem csinált
a segítséget előre is köszönöm -
Clemi
veterán
válasz
dvdbackuper
üzenetére
ezeket az eredeti kérdésben nem említetted
Az eredeti kérdés az volt, hogy kell-e codec pack, vagy nem!
Nekem kell, és senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről, legfeljebb majd a Microsoft, ha beépíti alapfunkciónak azt, amihez jelenleg 3rd codec pack kell.
De ez egy örök vita marad szerintem, mint az AMD vs INTEL, vagy ATI vs NVIDIA, és csak azt akartam mondani, hogy aki codec packot szeretne használni, vagy már használ is, nem kell körberöhögni a fejét, és ajánlgatni neki lejátszókat.
Egyébként engem is szívatott a Shark007 csomagja. A Cyberlink Power Director DV capture módja összeakadt valamelyik részével, mert egyszerűen leállt a program működése ha filmet akartam leszedni a DV kazettáról a programmal. Ma lefrissítettem a codec packot, és megjavult a Power Director is. De míg élek nem fogok rájönni, hogy melyik részük akadt össze ilyen komolyan.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Ha telepited a win7 et és az eszközkezelőben nicns ismeretlen dolog akkor mindenhez rakott fel drivert, ha van ismeretlen akkor értelemszerüen ahhoz nem rakott fel amit nem ismer. Nekem hasonló a gépem mint a tied csak msi a lap nvidia mcp61 es chipsettel és az megy rendesen.
Szerk.:
Most néztem neked amd chipsetes a lapod, de mivel van hozzá win7 es driver ha alapból nem is updateről tuti felrakja a megfelelőt a win7 max nem a legfrissebbet. -
volvoguy
addikt
nem tudtok adni egy linket, ahol megtudnám nézni, hogy a Win7-be gyárilag milyen driverek vannak beintegrálva..főként az alaplapi Chipsetek érdekelnének....
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sürgős és fontos lenne!
Nálam ugyanez a helyzet, és eddig nem jöttem rá mi okozza. Csak azért nem foglalkozom vele, mert csak akkor kapcsolom le teljesen a gépet, ha több napra megyek el itthonról, amúgy csak készenlétbe teszem.
Vírusirtó nincs, tűzfal csak a windowsos. Vmi tipp?

Még szerencse, hogy nem olvasok indexet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)