Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
A következő apró, de annál idegesítőbb jelenség lépett fel az utóbbi 1-2 hétben:
tök zavartalanul játszok és teljesen véletlenszerűen valami leteszi tálcára az éppen futó játékot.
Windows 7 RC 7100-at használok, mi lehet a gond?
A segítséget előre is köszi!

-
Siiiiix
tag
Én lassan kikészülök hogy a Catalyst Control Centerem mindig eltünik. Felrakom megy 2-3 napig zsírul azt gondol egyet és eltünik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
pete_21
üzenetére
Ja vga drivert én is szoktam csekkolni, bár most még az 9.10 es ati van fent azt hiszem. Működik jól annyira nem zavar, de más drivert nem kellett felraknom win7 alá vitte mindenemet rendesen. Illetve a régi labtec webcamerámat nem de az Vistán se ment vettem Tescoban valami Technika márkát ami a tesco saját márkája ha beszarik cserélik azonnal 1 évewn belül 2 ezerért headsettel, na az működik rendesen
A labtecet nem értem miért nem ment igaz valami 5-6 éves alap de lehetett volna drivert csinálni hozzá rendeset 
-
-
sfdrakex
nagyúr
Tegyél fel valami normális alap változatot ne ilyen frissitésekkel megtömött esetleg herélt valamit.
Egyébként pedig a win7 szinte minden driverhez felrakja Winupdateről a saját maga által jónak vélt drivereket amik általában jók is, lehet a amit felraktál frissitéseket is tartalmazó windows frankón ati driverrel volt szerelve . . .

-
Dot
őstag
Hali!
Most raktam fel jó kis XP-m mellé a win7-et /ulti, x64, integrált novemberi frissítés/
1. indításnál valami hibaüzenet, kapásból újraindult a gép.
2. indítás megy minden, gondoltam megkezdem a rutin feladatokat pl: vga driver. Fel netre, letöltöm a legújabbat: 195.62_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql.exe
elindítom kicsomagolja magát, elindítja a telepítőjét és hibaüzenet/ránézésre ezt dobta ki 1. indításnál/. Sajna nem írtam fel de ezt írta kb: A telepítő nem talált olyan hardwer amihez fel tudná a drivert rakni.Találtam régebbi drivereket azoknál is ugyan ez!
Help pls.
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz
polonic
üzenetére
vezérlőpult- programok (ahol eltávolitnai is lehet a programokat) és ott van hogy alapértelmezett programok. ott leehet beálitani mi legyen az alapértelmezett program
és ugye a Billen a gomb meg az alapértelmezettet indítja el. eddig jó volt de most duplán inditja el
plusz a tv-s dologra ötlet? -
sfdrakex
nagyúr
Nálam a win7 alatt simán hasit a torrent a 6/1 es netemen, ha a limiteket kilövöm maxal huz le és tölt fel is, nem lasitja egyik a másikat, ha netezni akarok akkor csak 600K/100K ra limitelek és megy jól. Viszont cfost próbáld meg levenni az is okozhat gubancot.
Játékoknál ugyanazokat nyomtad xp alatt is és ott nem akadt? Win7 azért jobban eszi a rendszert mint xp. Esetleg nézzd meg másik böngészővel is.
-
Elar
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az XPvel tudom összehasonlítani:
Ott nem csinálta ezt, ugyanezekkel a paraméterekkel.
Világos h fut a háttérben, de nem annyira h ilyen szüttyögősen nyissa meg az új lapot az explorerben.A limitet pont azért teszem be, h ne kavarjon be a böngészésben. A cfos, csak olyan vésztartalék

Viszont eszembe jutott még valami. A net meg van osztva egy routeren és a párom notijával WLAN kapcsolódik.
Na ha töltök le a torrenttel 100kb/s felett meghal az övén a net....Hozzáteszem XP-n nem volt gond.
Szóval a kérdésem: Vmi el van cseszve a win 7ben?
Vmi elvan cseszve az én telepítésemben? (Mindenhol friss driverek)
Rossz a router? -
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Registry-ben nem tudom miket akarsz konkrétan matatni. Gondolom ilyeneket, hogy leállításnál mennyit várjon a programokra stb. Ezeket pl. a Windows 7 Manager-rel tudod megtenni. De igazából ezeket sem javaslom túlzottan.
Ha meg esetleg tervbe vetted, hogy a szolgáltatásokat is "megnyírbálod", akkor előbb vess egy pillantást ezekre: [link], [link].
Meg régebben valaki lemérte, hogy ha csomó szolgáltatást leállít mennyit nyer. És alig nyert pár MB-t a ramból... De legalább nem működött normálisan a rendszere.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ashampoonak van valami tune up progija abban sztem tudsz tiltani engedélyezni szolgáltatásokat.
-
sfdrakex
nagyúr
Ha fut egy játék amit leteszel persze hogy lassu a gép mert az a játék attól még megy ha csak tálcára teszed.
Torrentnél nem tudom milyen oldalakról töltesz le de próbáld meg ha kilövöd az összes limitet akkor hoyg megy, elméletileg ha van cfosod az ugyis összehangolja a nethasználatot szóval a böngészőnek is ad sebességet.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Kérek szépen szakértő segítséget!

Win 7 64 bit
4Gb, internet: Kábel 6M/1M
Cfos van1. Tünet: Játszom egy játékkal, leteszem asztalra Kinyitom az explorert és ha ott akarok nyitni egy új lapot - 6-8 másodpercig gondolkodik mire megnyitja....
2. Tünet: Utorrenttel töltök le (ott sem stimmel valami, mert max fele sebeséggel tudok letölteni úgy, h a feltöltésit korlátozom 40Kb/s re) , és nem tudok netezni. Szintén gondolkodik a lap megnyitásán, majd az url behozatalán.
Na ezt nem értem, h miért?Segítene valaki?
-
polonic
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerintem se piszkáld a win7-et, jó az úgy, ahogy van. Így is egy gyors operációs rendszer.
-
CptMisi
őstag
Üdv!
Több helyen kérdeztem már, de mivel W7el erősen összefügg a dolog, itt is megkérdezem...
A D-Day nevű játékról érdeklődnék, hogy megy -e W7-en mert Vistán nem akart elindulni...
Köszönöm a segítséget
-
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Start menübe beírod, hogy Szolgáltatások / Services és ott vannak a szolgáltatások, ha valamit éppen le akarsz tiltani. Bár ha letiltassz szolgáltatásokat, általában 2 dolog történhet:
1. Semmi. (se előny, se hátrány)
2. Instabil lesz a rendszer, programok nem működnek normálisan... -
Siiiiix
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
annak sok értelme nem lesz
-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
És ennek mi értelme? Gyorsulni nem fog semmi, max instabil lesz...
Amúgy vannak erre szakosodott programok.
-
Speeedfire
félisten
tudtok valami jó oldalt ami win 7 tuninggal foglalkozik?
van 1-2 szolgáltatás amire nincs szükségem, amiket szívesen letiltanék -
sziasztok!
meglehet változtatni valahogy az "A teleptöltöttség-jelzőn megjelenített sémák" beállítását? linkeltem egy képet ,hogy érthetőbb legyen. szóval asus laptopon van ez a P4G Hybrid nevű csodálmány és ahogy láttam az előre beállított módok közt vált telepről illetve töltőről. na ezt szeretném megváltoztatni (értsd: alapértelmezném az általam preferált energiagazdálkodási sémát mert most mindig manuálisan kell előhoznom
) -
Kiskokó
veterán
a Winampos ra még mindig várom a választ illetve.
Öszevan kötve a tvmmel a gép és most a tvn a kép valamiért vagy egy 5 centit jobbra van csúszva azt hogy tudom helyrerakni? beálitásoknál a felbontás maxon van amin régen is a képernyő pozicióbeállitás sem segit mert csak a hátteret tologatja és a bal sáv ottmarad.
köszi -
Clemi
veterán
Csak neked és csak most, helyetted megkerestem ami kb 5 mp-be került:
-
-
Tom19
tag
Sziasztok!
MSN telepítés után az óra mellett nincs ikonja, csak a gyorsindító sávban. Windows 7 32bites oprendszer.
Illetve az XP mód érdekelne, de az első hszben lévő linkek nem működnek.
Köszönöm!
-
Kiskokó
veterán
Kicsit kiakaszt már ez a win7
most beállítottam a winampot alapértelmezettnek hogy a billen ezt intitsa el. erre ha megnyomo ma gombot kettőször inditja el.
eddig jó volt felraktam a WMP- az eltt az alapértelmezett. visszaraktam a winampra és azóta 2szer inditja el???
megoldás? -
hunmyke
aktív tag
Üdvözlet uraim,
Egy kis problémám van win7 (64 bit-es változat) alatt. Gigabites switch-en van megosztva a hálózat. A gépemben két hálókártya is van, mindkettő gigabites, egy integrált (Gigabyte EP35-DS3R alaplapon) és egy pci express-es. A problémám az, hogy akármit csinálok, mindig 100Mbps-os hálózatot ír ki a win, mindkét hálózati kártyával ezt csinálja. Raktam fel friss drivert is a hálózati kártyához (Gigabyte oldaláról), de ugyanez a helyzet.
Van egy régebbi laptopom (XP oprendszerrel) gigabites LAN-al rendelkezik, de ott pöccre működik 1Gbps-on.Ha valakinek van valami ötlete rá, azt nagyon megköszönném!
-
polonic
félisten
válasz
EmberXY
üzenetére
Esetleg beszerezted a két programból a legújabb telepítőkészletet, és informálódtál, hogy megy-e win7-en? Vagy azokat telepítetted, ami a winxp-n is volt. Gondolom azok régiek. Nem csoda ha nem működnek normálisan.
A nod egyébként kompatibilis a 4-es verzió óta a win7-tel, amit előttem belinkeltek, az menni fog, az outpost még nem igazán, én úgy tudom. Az oldalukon azt hiszem úgy van írva, hogy win7 beta support. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem, hogy a megfelelő helyen vagyok.
Nemrég (két napja) feltelepítettem a win7-et. Xp mód nincs rajta, szerintem nem is kell, meg nem is szeretném, hogy mégtöbb helyet foglaljon az oprendszer, amiket eddig használtam, kis túlzással mindegyik program fut rendesen, és pont "a kis túlzás" miatt írok ide: a vírusirtó ill. a tűzfal, (Nod+Outpost, eddig tökéletesen beváltak XP alatt) valamiért nem úgy működik, mint ahogy szeretném, nyilván kompatibilitási gondok lehetnek, a Nod még csak-csak, de az Outpost csak lélekben van jelen, elözönlöttek a reklámok, ebből gondolom, hogy valójában a win nem hagyja szóhoz jutni.
Beállítottam, hogy XP sp2-es környezetben kezelje őket(ezt ajánlotta fel), de így sem az igazi.
Azt kérdezném tőletek, hogy milyen vírusirtót és tűzfalat lehet használni win 7 alatt, nyilván a beépített tűzfallal nem megyünk messzire
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv.
-
Breki
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a nagyker monta, lehet félreérthetően fogalmaztam, akikől vettem azoknál joban vagyok a sráccal és vhogy volt egy érzésem, hogy nem fog simán menni ez a ram berakás, ezért kérdeztem, hogyha nem jó visszavihetem-e, erre mondta, hogy persze el tudják akkor másnak adni nem olyen teljesen egyedi dolog.
Ez helyi cég viszont van webáruházuk is.
Nyugodtan írd le a véleményed érdekel és nem befolyásol csak segít a döntésben.
Viszont ha négy egy gigás ramom lesz később nehezebb lesz bővíteni persze lehet hogy már ebben a lapban kihúzom 4 gigával.
-
fkrinya
tag
Hali!
Hogyan lehet megoldani azt, hogy a CoD1 16:9-ben menjen?
Mert Vistán ment, de mikor felraktam a Win7-et átment 4:3-ba és lett két fekete csík oldalt.
A játék beállításaiban nem találtam erre utaló beállítást.Ja és szerintem már volt, de itt nem találtam és amit találtam máshol, az nem működött, de, hogy lehet kikapcsolni ezt az előnézetes cuccot a tálcán?
Köszi!
Üdv!
-
Steelmanus
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Nem. Mint irtam regebben kiprobaltam a 32/64 bites W7 RTM-et IDE es AHCI modban is es a 32 bites alapbol csak a update miatt csinal, viszont ha kezileg akarok visszaallitasipontot kesziteni ugy hogy adok neki nevet pl Elso mentes, akkor ugyan vegig fut az indikatorcsik ki is irja hogy kesz, amikor viszont kiprobalom hogy visszalehet-e allitani vele a rendszert akkor azt irja hogy nem lehet. A Lemezterulet merete nalam 3 Gb-ra van allitva tehat az sem kavarhat be de itt olvastam jo par oldallal ezelott hogy a szervizekben kell kezzel allitani.

Ezt kellett Kezi-rol Automata-ra allitani. -
volvoguy
addikt
sziasztok. szeretném felrakni a gépemre a Win7-et.....viszont nem akarom hogy mások, pl. az csöém aki használja a gépet, szal hogy elbarmolja az egészet...ezért érdekelne, hogy van arra lehetőség, hogy a 250GB-os vinyómat felosztjuk mondjuk 2/3 arányban az én javamra, lévén ő csak WoWozik, semm egyéb, és az én részemen lesz a Win7, az övén meg az Xp...így ha ő szétcseszi a saját részét, attól én még tudom biztonsággal használni a Win7-el a gépet...van ilyen lehetőség?
És ha igen, hogy? létrekell hoznom 2 particíiót formatálással, az egyikre felrakni az egyik oprendszert, a másikra a másikat? vagy mi lenne akkor, ha vennék a gépbe még egy vinyót...ez a 2 vinyó nem lenne összekötve, hanem pl. bekapcsoláskor lehet választani, hogy ki melyik vinyóra, melyi krendszerbe jelentkezik be...van iylen lehetőség?
és így ha ő vírust is kap, én még tudom használni a gépet....
Van bármiylen módszer, hogy egy gépet "ketté lehessen" osztani? köszi
üdv -
Steelmanus
addikt
Aha. Azert nem mindegyik es nem mindenhol, csak azokra vallalnak elettartam garanciat ami minosegi es alacsony idozitesi ertekekkel bir pl en ebben a Webshop lancban vettem tavasszal 2 db 1 Gb-os Kingston akkor 3900/db amin lathatod hogy csak 3 evet adtak, viszont ha igy nezed akkor lathatod hogy a minosegi azok hutessel birnak mert bar gyorsabbak de jobban melegednek is az elettartam gariban pedig nem hiszek mert csak marketingfogasnak tekintem hiszen ki tudja hogy milyen tipus, foglalat, meg minden lesz akar 3-5 ev mulva. Viszont a kereskedotol fugg hogy mikent akarja rad sozni a dragabbat. Itt legalabb nem kabitanak ilyennel.
A nagyker pedig azert mondta hogy siman eltudja adni mert az egyoldalas eleg ritka joszag de mint lathatod a lapod miatt biztos van ra meg igeny, de Te dontesz a penztarcadnak es a belatasodnak megfeleloen en nem akarlak befolyasolni. -
Hikvision
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Az lett volna az első, de valamiért Defaultba 0% helyfoglalás volt megadva neki, és nem készített visszaállítási pontokat. Most raktam újra, és csináltam is a nyers rendszerről egy visszaállítási pontot, ahova a start/kellékek/rendszerE/rendszer visszaállítási pont vitt oda, de most h felraktam mindent nem találom, h hol lehetne a mostaniról készíteni, mert ha az előbbi elérési úthoz megyek akkor csak visszaállítani enged a korábban lementett pontról.
-
mycso
veterán
válasz
Zoli1222
üzenetére
Jobb click a hálózati ikonra --> "Hálózati és megosztási központ megnyitása" --> bal lent "Internetbeállítások" --> "Kapcsolatok" fül kiválaszt, itt beállítod alapértelmezettnek az ADSL kapcsolatot, és pötty ide: "Automatikus tárcsázás mindig, amikor nincs hálózati kapcsolat"
-
g.gergo
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Acronis jó választás. Egyszerű és jó, régebben használtam.
-
7Heads Drago
veterán
Kellene nekem egy nem túl bonyolult Boot Maneger. Vista-Xp választható funkcióval.
Mit volna érdemes kipróbálni? Acronis? -
FRENK1988
veterán
Nagyban NFS-U2-ztem mikor 0x000003B hibaüzivel kék-halált kaptam. Most az első. Azóta csinálja mióta megvettem a 8PIN CPU hosszabbítót.
-
Breki
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
De úgy tudom ezek a Kingson ram-ok örökélet garisak
Az egyoldalast úgy hozták nekem nagykerből és mondták ha gond van vele el tudják adni
-
Clemi
veterán
válasz
Zoli1222
üzenetére
Már kezdtem agyvérzést kapni. Na mondom ha a vga a sz@r....
Na nem csodálom
Képzelj el engem akkor! Háromból három VGA csinálta ugyanazt, sőt az ujabbak már boot képet se adtak. Na erre alaplapot cseréltem a gépben, aztán csak néztem ki a fejemből, mikor a friss telepítés után a driver telepítést követően a hiba maradt ugyanaz!
Azt gondoltam, hogy az alaplap hazavágta a VGA-t így gyorsba vettem új videokártyát is.
Na miután az új kártyával is maradt a hiba, akkor tettem át az én gépembe azokat a kártyákat, amikkel nem volt kép, és láss csodát nálam mind működött.
Ekkor kezdtem a monitorra gyanakodni. 
De ki a fene gondol ilyenkor a monitorra, hiszen képet adott!!! Aztán kiderült, hogy a DVI kábelen érkező jelet kezelő szoftver ment el vadászni valamiért. Legalábbis a szervízben azt mondták, egy szoftvert cseréltek ki mindössze.
-
Steelmanus
addikt
Olyan sok valasztasod nem nagyon van, mert gondolj bele ha 2 db 2Gb-at veszel akkor meg ra kell fizetned es ha az egyik meghibasodik ugrik 2 Gb viszont a negy slotba amugy sem tehetsz csak egyoldalast na abbol viszont biztos hogy nem lesz olyan ami Neked kellene. Viszont mivel frissen vasaroltad az egyoldalast biztos van meg raktaron vagy nem tudom hogy mikent vetted, ha abbol elromlik egy akkor csak 1 Gb-ot veszitesz es mivel betudod tenni mind a negy slotba megmarad a Dual mod. Ha boltban vasaroltad akkor azert altalaban szoktak annyira segitokeszek lenni hogy becserelik a ketoldalast tessek söröket ajanlani
hiszen azt altalban masik chipszettes lapokba siman vagy beteszik vagy eladjak. Nem mindenki hozzaerto es ismerem a boltosokat nagyvarosban lakom itt sok a bolt persze Tisztelet a kivetelnek de olyan nincs - szokta mondani a Baratom, persze egy kicsit azert vitatkozom vele. -
no01ricsi
tag
Sziasztok!
Történt pár változás(teljesen új gépem van)
Vista---- Win7-re
Intel----AMD-re váltottam,
A régi gépemből maradt a vinyó, meg persze a játékok! De a legtöbb játék kér valamilyen .dll fájltt, (letöltötem, System mappába beraktam), de így sem indulnak, megoldható-e ujratelepítés nélkül a futtatásuk, vagy nem érdemes vele szenvedni?Köszönöm
-
Clemi
veterán
Windowsban van valamiféle mappa szinkronizálós backup funkció?
Ha esetleg nem lenne elég a beépített, akkor ajánlok egy ingyenes alternatívát, ami hogy finoman fogalmazzak nagyságrendekkel többet tud. Mondjuk célszoftver, és ezen nincs mit csodálkozni! Ami tuti, hogy hibátlanul fut a W7-en, ráadásul együttműködik a feladatütemezővel, így ha okosan állítod be, még arra is képes (nekem megcsinálta a szemem látttára) hogy a szinkronizálási feladat elvégzéséhez felébresztette a gépet alvó állapotból, majd miután végzett visszakapcsolta készenléti állapotba.
Na és ami nem hátrány, hogy teljes magyar nyelvű verzió is van belőle!
-
Clemi
veterán
válasz
Zoli1222
üzenetére
Legvégül felraktam az ati driverét. Újraindítottam és a winlogo után a kép teljesen szétesett.
Lehet akár driver, akár VGA memória. Hogy ne legyen olyan egyszerű az élet, nekem a driver felrakása után a winlogo után teljesen megszünt a kép. Csak driver nélkül volt képem, aztán kiderült, hogy csak analóg kábelen van jel, aztán kiderült hogy a monitor a rossz. A szervízben aztán valami szoftvert javítottak ki benne, és megjavult.

-
< CyberBob >
őstag
A stalker ment nálam, de még nem futottam bele olyan játékba ami ne menne. Épp ma próbáltam ki poénból az IGI nevü játékot amit még WinME alatt vittem végig és hibátlan.

raus: vagy a desktop felbontásra állítva játszol vele ablakba vagy felteszel egy külső refresh lock programot pl. PowerStrip.
-
Csabee.
nagyúr
Hol tudom megnézni a win update historyt? Mert ez már tegnap is frissítette a hülyeségét.. tiszta idegesítő!
-
Zoli1222
addikt
Tegnap este felraktam egy 478as gépre(cel 2,2 , ati9600xt) és nem az adatlapomon lévőre a win7-et. Felpakoltam egy rakás programot nem volt gond még az aero-s felülettel sem. Legvégül felraktam az ati driverét. Újraindítottam és a winlogo után a kép teljesen szétesett. Csökkentett módban minden gond nélkül elindul, de azzal nem megyek sokra. Most ez milyen hiba lehet akkor? Driver vagy vga?
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Képzelj el engem akkor! Háromból három VGA csinálta ugyanazt, sőt az ujabbak már boot képet se adtak. Na erre alaplapot cseréltem a gépben, aztán csak néztem ki a fejemből, mikor a friss telepítés után a driver telepítést követően a hiba maradt ugyanaz!
Azt gondoltam, hogy az alaplap hazavágta a VGA-t így gyorsba vettem új videokártyát is.
Ekkor kezdtem a monitorra gyanakodni.