Hirdetés
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
need
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
köszi elxör hogy elolvastad

Ha a sambán nem azonos a felh.név/jelszó a windows7 fiókommal akkor ha rá kattintok a vinyóra közli hogy az eszköz használtban van! Ha azonos akkor nem fogadja el a jelszót

ez az egész röhejes! Ha a sambán nem adok jelszót akkor müködik rendesen látom és használni is tudom a hálózaton keresztül a vinyótDe ettől még röhejesebb amikor a win 7 tartalmát nem tudom megosztani a multis lejátszóval "elolvastam mindent előre hátra vissza oda keresztbe-hosszába videót néztem elolvastam a biztonságról a jogokról az örökölt jogokról..regystery átírás.. de még ezzel nincs vége van ismerösöm aki szintén win 7 használ igaz ő 32 bitest végig néztük a beállításokat az alpontokat a fő pontokat a mellékletet az almamelléketek a biztonságot a jogokat Látni lehet megosztást de csak az alap helyzetet amit a win 7 megoszt de amit én akarok azt nem. Komolyan mondom volt olyan srác akikek az sikerült mondtam neki gyere el ba*d+ és mutasd meg! "
És a multis tulajdonosok 90% azt mondja hogy szerencse kell hozzá vagy össze jön vagy nem!
NA EZ A RÖHEJES!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest