Hirdetés

Aktív témák

• need

addikt

válasz bobsys #28873 üzenetére

köszi elxör hogy elolvastad :R

Ha a sambán nem azonos a felh.név/jelszó a windows7 fiókommal akkor ha rá kattintok a vinyóra közli hogy az eszköz használtban van! Ha azonos akkor nem fogadja el a jelszót :O
    ez az egész röhejes! Ha a sambán nem adok jelszót akkor müködik rendesen látom és használni is tudom a hálózaton keresztül a vinyót

De ettől még röhejesebb amikor a win 7 tartalmát nem tudom megosztani a multis lejátszóval "elolvastam mindent előre hátra vissza oda keresztbe-hosszába videót néztem elolvastam a biztonságról a jogokról az örökölt jogokról..regystery átírás.. de még ezzel nincs vége van ismerösöm aki szintén win 7 használ igaz ő 32 bitest végig néztük a beállításokat az alpontokat a fő pontokat a mellékletet az almamelléketek a biztonságot a jogokat Látni lehet megosztást de csak az alap helyzetet amit a win 7 megoszt de amit én akarok azt nem. Komolyan mondom volt olyan srác akikek az sikerült mondtam neki gyere el ba*d+ és mutasd meg! "

És a multis tulajdonosok 90% azt mondja hogy szerencse kell hozzá vagy össze jön vagy nem!
    NA EZ A RÖHEJES!

Aktív témák