- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Aktív témák
-
razor03
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Valahol olvastam, hogy nem tudják rendesen törni, ezért írtam hogy "olyat is hallottam". Az enyém sem jogtiszta, de mit lehet ilyenkor tenni? Rakjam vissza az x64-es Vistát
?Amúgy ha már ennyire belemerültünk, akkor még részletezem, mert érdekes a jelenség. Módomban állt kipróbálni a Panda + Win7 x64 párost az enyémtől teljesen eltérő AMD-s konfigon. Szűz Windows, programoktól mentesen, csak a driverek mentek fel. Ott is a megfagyás szerű hibát produkált.
Azt kellene szétválasztani, hogy végülis a Panda nem megy semmilyen x64-es Windows 7-el, vagy a nem jogtiszta x64-es Win7 okozza az inkompatibilitást. Ha lenne jogtiszta 64 bites Windows7-em tuti megnézném mit produkál a Pandával.

Aktív témák
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Sweet.tv - internetes TV
- Fotók, videók mobillal
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?