Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
petrusz82
aktív tag
Megosztanék veletek egy érdekes jelenséget a boot idővel kapcsolatban. Amióta új gépem van észrevettem, hogy a rendszerindulás jóval hosszabb ideig tart, mint az előző konfig esetében. (Előző gépem p5n-e sli alaplap és 8800 gts videókártya volt). Az üdvözlőképernyő legalább 30másodpercig körözött, mire bejött az asztal. Borzasztóan zavart a dolog, nem értettem mi lehet a gond. Millió helyen próbáltam választ kapni, de sehol nem tudtak segíteni, ezért beletörődtem a dologba. Mígnem pár nappal ezelőtt betettem egy dvd-t a gépbe, mert játékot telepítettem. Egyébként nem nagyon szoktam dvd-t, cd-t használni, mert a merevlemezen tárolom a dolgokat. Az üdvözlőképernyő pedig a bennmaradt dvd hatásásra 5 másodpercre rövidült. Vagy százszor kipróbáltam, hogy milyen dvd-vel illetve anélkül, és mindig így történt ahogy írtam.
Aktív témák
- Kutya topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Rendelésre: Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest