Hirdetés
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
pcguru14
üzenetére
Hát kezdeném azzal hogy nekem nem tetszik, főként azért mer én sokat tesztelem a játékokat és előjáróban annyit hogy ez balul sült el! De nem a csak a játékokra kitérve, hanem a programokra és driverekre.
Első kérdésem, milyen Windows 7 verzió az, ami alapján levontad eme nagybecsű következtetéseket?
Hallott már valaki Windows 7 Profesional Média Center Edition-ról? Mert nálad ahogy nézem az dübörög a vason!
Ha ennek valóban ez a neve, akkor légyszi a rendszert összeálltó kedves "kollégát" boldogítsd a véleményeddel.Mondjuk második kérdésem nincs, inkább egy hozzáfűzni valóm! Végigpróbáltam szinte az összes build-ot, és nálam roppant érdekes módon az összes játék elindult, ha máshogy nem, hát kompitibilis módban, és ment a továbbiakban hiba nélkül.
A problémádra a megfejtás itt leledzik esetleg: Még részletre is vehetsz.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha ennek valóban ez a neve, akkor légyszi a rendszert összeálltó kedves "kollégát" boldogítsd a véleményeddel.