Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
pcguru14
üzenetére
Hát kezdeném azzal hogy nekem nem tetszik, főként azért mer én sokat tesztelem a játékokat és előjáróban annyit hogy ez balul sült el! De nem a csak a játékokra kitérve, hanem a programokra és driverekre.
Első kérdésem, milyen Windows 7 verzió az, ami alapján levontad eme nagybecsű következtetéseket?
Hallott már valaki Windows 7 Profesional Média Center Edition-ról? Mert nálad ahogy nézem az dübörög a vason!
Ha ennek valóban ez a neve, akkor légyszi a rendszert összeálltó kedves "kollégát" boldogítsd a véleményeddel.Mondjuk második kérdésem nincs, inkább egy hozzáfűzni valóm! Végigpróbáltam szinte az összes build-ot, és nálam roppant érdekes módon az összes játék elindult, ha máshogy nem, hát kompitibilis módban, és ment a továbbiakban hiba nélkül.
A problémádra a megfejtás itt leledzik esetleg: Még részletre is vehetsz.
Aktív témák
- Robotporszívók
- Opel topik
- Crimson Desert
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Hyundai, Kia topik
- Házi hangfal építés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ennek valóban ez a neve, akkor légyszi a rendszert összeálltó kedves "kollégát" boldogítsd a véleményeddel.