Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
pcguru14
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Sziasztok!
Úgy döntöttem megosztom veletek az én véleményem is.

Hát kezdeném azzal hogy nekem nem tetszik, főként azért mer én sokat tesztelem a játékokat és előjáróban annyit hogy ez balul sült el! De nem a csak a játékokra kitérve, hanem a programokra és driverekre. Nekem van egy AMD configom és erre a configra tetem fel, nagy reménnyel. Sok jót hallottam róla, hát azt kell mondjam fele se igaz ( persze aki nem ért egyet észre vételei vannak nyugodtan írjon ) ezt kezdve az alaplapi driverekel ( Pl: Hangkártya ) és sorolhatnám a többit, de megjegyezném VISTA driverek voltak az igaz!
A videó-kártya driverekel sok gond nem volt, mivel Dx 10.1 -et tudja, ráadásul kevesebb dolgok is tett fel mint XP-n ( ez jó pont ). Itt kitérek a külsőre is, szépen meg kreált téma az alap, sok ramot nem is eszik ( 1Gb az ajánlott) persze ebbe a többi kis apróságot is bele sorolom. De itt vissza térnék az első pár mondatra. Az az szinte az összes játék "megvan halva" a windows 7 professional rendszeren, azt gondoltam hogy a Dx 9.0 játék nem indul el, de azt gondolni se mertem volna hogy a DIRT 2 aminek futni kell Dx 10.1 -en ki dob. Persze lehet nem én tudok valamit, de ez igy abszurdum úgy érzem. És szinte majdnem így van az összes játéknál.
( Persze azt hozzá tenném nem vagyok szakember. )
De viszont sokk jó pontot kapott tőlem a fürgesége és ügyessége miatt

Én ha 10 pontból értékelném akkor:"IRODAI FELHASZNÁLÁS" 10-ből 10 pontot kap!!
"OTHONI FELHASZNÁLÁS" 10-ből 6 pontot kap!!Két képet is mellékelnék: Kép1 Kép2
Várom a hozzá szólásokat, és szívesen várom a játék kérdésre a megfejtést ha van

Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest