Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pitman
üzenetére
Szia!
Ahhoz, hogy megfelelő drivert találj, először is tudni kell a tunerben lévő vezérlő típusát. Nekem pl volt egy Pinnacle Dazzle analóg tunerem, de ilyen néven nem volt driver, rákerestem a típusa alapján, ami 110i volt. Így már találtam. De az a baj, hogy a Pinnacle oldalán nagyon el vannak dugva a régebbi, spéci driverek listája.
Itt próbáld meg, hátha a listán rajta van a kártyád: [link]
Ha nem megy, és még szeretnéd használni a tunerkártyád, akkor használd a gépedet dual boot-os rendszerben! XP-n használod a tv tunert, Win7-et pedig egyéb dolgokra.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest