Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Worker
üzenetére
Szerintem a gyorsabb vinyóra tedd a win7-et. A sata-ra. HA meg telepítesz előtte az IDE meghajtót húzd le, hogy csak a sata legyen benne. (A boot fájlt ne rakja át oda, csak azért.)
Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy ha win7 egy külön vinyón jobban érzi magát.
Nekem egy 80 gigás maxtoron van és ott teljesítményben jobb, mint ha egy nagyról vágsz le egy kis darabot és úgyhasználod.dermar:Nem hiszem hogy a 7 hibája lenne. Nálam is van ilyen tapasztalat és én rájöttem, hogy az egér görgője néha nem ugrik egy kattanást, és ott rosszul érzékeli.
Szerintem az az egér hibája lesz. A másik egeremmel nekem sem volt bajom, csak most ezzel.
Aktív témák
- PlayStation 5
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest