- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Léghűtés topik
Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Sub-ZeRo #18937 üzenetére
Kérlek, ne abban adj tanácsot, hogy milyen programot használjak!
Ha a konkrét kérdésre nem megy a válasz, akkor hidd el, nem várom el, hogy oldd meg az egyéb problémáimat. Pl. nem kell helyettem kutyát sétáltatni sem...Mellesleg: ha egy program eleve 100 százalékon hajt egy magot, akkor ha ahhoz újabb programok csatlakoznak, akkor lassulni fog a renszer, de a program futása biztosan. Így van ez az FS2004-gyel is. S nem csak lassulni fog, a stabilitása is romlik.
Az általad ajánlott FSX-et pedig nem véletlenül nem használom, s repszimes társadalom javarésze sem! Gagyibb, mint az FS2004 (fizikában, modellezésben, stb.), látványban pedig alig hozott javulást. S mivel az FS-t a szimulátorozók többsége nem csupán egy programként használja, hanem rengeteg kiegészítőt vásárolt hozzá (mint én is, több mint 200 GB-nyit), így nem könnyen adunk túl rajta. Mellesleg az FSX sem engine-ben, sem semmiben nem hozott előrelépést (sőt, mint említettem, egy csomód mindenben visszalépés), így teljesen felesleges válatni rá. Csak ezért nem fogok kidobni az ablakon több százezer forintnyi kiegészítő programot, mert te nem érted meg, hogy mi a problémám.)
Ugyanakkor még mindig nem érted: miért van, hogy két hete még tudtam állítani affinitást, most meg nem? Erre hogy a búbánatba lehet azt a "szakértő" választ adni, hogy használjak FSX-et, s ne törődjek a problémával???
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Decemberben debütál a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Automata kávégépek
- Politika
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest