- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
Aktív témák
-
KicsiUbul
őstag
Sziasztok,
Nagyjából végignyaltam a topikot reveláns szavakra keresve, de nem találtam megoldást, csak hasonló problémát másnál is.
Adott egy Win7 X64, és egy Asus Xonar DS (de az alaplapival is ugyanezt csinálja)
Ha winmpben. vagy itunesben, vagy bármi másban zenét hallgatok, akkor csak a 2 front, meg a center megy. Ha teszteltetem a Xonar progijával, vagy a Windowssal akkor végigmegy mindegyiken, teljesen OK, szólnak.
Viszont, ha pl filmet nézek, ami 5.1, akkor rendben megy, sőt, pl a Nero showtime is tud olyat, hogy a zenét kiteszi 5.1 be, és akkor is szépen szól mind a 6 hangfal. Valami ötlet, hogy ezt rendszerszinten hogy lehet megvalósítani?Köszi,
UbulSzerk: Driverekből kb az összes létező kipróbálva.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest