- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Végre visszatérhettem Win 7-re, immár ugye teljes verziós, 64 bites (korábban 32bit RC volt)
Érdekes dolog volt. A telepítéssel és a működéssel sem volt probléma, kivéve a bootolást, mert nem indult csak akkor, ha bent volt a telepítő dvd. Kipróbáltam vagy 15 féle trükköt de nem ment. Bár valami derengett mint ha hiányozna, de nem ugrott be. Két SATA vinyó van a gépben. Nem értettem, miért rakja a a másik vinyóra a boot fileokat, amikor Ő maga (a windows) a C:\-n van. Próbáltam átrakni, de nem engedte egy részét, és közben leesett hogy mi hiányzott a Win 7 telepítőjében partícionáláskor: a 100 megás külön partíció.
Szóval a tanulság, húzd ki a többi vinyót telepítésnél, és akkor létrehozza magának a szükséges 100 megás system partíciót és magától is fog bootolni. Magyarázatot nem tudok.
Továbbá nem értem, egyszer volt ilyen, hogy mi történt hogy a 4GB ram 76%-ig lett tele, miközben csak a foobar2000 ment (zenelejátszó) meg vírusírtó, ilyesmi. CCleanert próbáltam, néztem Task managert, de nem láttam mi volt az a process, ami majdnem 3GB-ot evett meg...
Aktív témák
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest