Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

Üdv!

Végre visszatérhettem Win 7-re, immár ugye teljes verziós, 64 bites (korábban 32bit RC volt)

Érdekes dolog volt. A telepítéssel és a működéssel sem volt probléma, kivéve a bootolást, mert nem indult csak akkor, ha bent volt a telepítő dvd. Kipróbáltam vagy 15 féle trükköt de nem ment. Bár valami derengett mint ha hiányozna, de nem ugrott be. Két SATA vinyó van a gépben. Nem értettem, miért rakja a a másik vinyóra a boot fileokat, amikor Ő maga (a windows) a C:\-n van. Próbáltam átrakni, de nem engedte egy részét, és közben leesett hogy mi hiányzott a Win 7 telepítőjében partícionáláskor: a 100 megás külön partíció.

Szóval a tanulság, húzd ki a többi vinyót telepítésnél, és akkor létrehozza magának a szükséges 100 megás system partíciót és magától is fog bootolni. Magyarázatot nem tudok.

Továbbá nem értem, egyszer volt ilyen, hogy mi történt hogy a 4GB ram 76%-ig lett tele, miközben csak a foobar2000 ment (zenelejátszó) meg vírusírtó, ilyesmi. CCleanert próbáltam, néztem Task managert, de nem láttam mi volt az a process, ami majdnem 3GB-ot evett meg...

Aktív témák