Hirdetés

Aktív témák

• megema

őstag

Sziasztok!

Ma akadt egy kis problémám a Win 7-tel. Bejelentkezés után kiírta, hogy Welcome és nem tudott továbblépni. Három újraindítás után sem. Ma éjjel, amikor kikapcsoltam még minden rendben volt vele. Az utolsó dolog egy virágbolti Left 4 Dead 2 telepítés volt, amihez egy registry bejegyző fájlt is el kellett indítani. Gondolom ez kavarhatott be. Csökkentett módban indítva elindult, és visszaállítottam egy 2 nappal ezelőtti állapotra. Így megy gond nélkül.

A konkrét problémát sem tudtam egyértelműen megtalálni az Eseménynaplóban, mert a Csökkentett mód szépen teleszemetelte és a 3 normál indításból, 3 féle hibát dobott vissza. A legelső indításnál egy 7022-es azonosítójú hibát dobott (A következő szolgáltatás nem indul el: ESET Service., a másodiknál csak a "normális" hirtelen leállás duma (mivel reset kellett neki) és a harmadik indításnál egy 4-es azonosítójú hibával (Az illesztőprogram belső hibát talált az adatstruktúrájában a következőhöz: .) bővítette a naplót. Az utolsó hiba forrásánál sptd-t ír.

Tapasztalt valaki hasonlót? :F

Aktív témák