Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Ma akadt egy kis problémám a Win 7-tel. Bejelentkezés után kiírta, hogy Welcome és nem tudott továbblépni. Három újraindítás után sem. Ma éjjel, amikor kikapcsoltam még minden rendben volt vele. Az utolsó dolog egy virágbolti Left 4 Dead 2 telepítés volt, amihez egy registry bejegyző fájlt is el kellett indítani. Gondolom ez kavarhatott be. Csökkentett módban indítva elindult, és visszaállítottam egy 2 nappal ezelőtti állapotra. Így megy gond nélkül.
A konkrét problémát sem tudtam egyértelműen megtalálni az Eseménynaplóban, mert a Csökkentett mód szépen teleszemetelte és a 3 normál indításból, 3 féle hibát dobott vissza. A legelső indításnál egy 7022-es azonosítójú hibát dobott (A következő szolgáltatás nem indul el: ESET Service., a másodiknál csak a "normális" hirtelen leállás duma (mivel reset kellett neki) és a harmadik indításnál egy 4-es azonosítójú hibával (Az illesztőprogram belső hibát talált az adatstruktúrájában a következőhöz: .) bővítette a naplót. Az utolsó hiba forrásánál sptd-t ír.
Tapasztalt valaki hasonlót?

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs