Hirdetés
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Tegnap átálltam Intelről AMD-re: beszereztem egy AM3-as alaplapot, 2Gb DDR3-at és egy Athlon II X4-et..ez sok volt szegény Win7 RC-nek és a "Starting Windows" felirat alatt minden indításkor hősi halált hal és újraindul. Számítottam erre, hisz ugyanez megtörtént a legutóbbi (fordított irányú) váltáskor is, de akkor a csökkentett mód segített, most viszont sem az, sem pedig a Startup Repair nem segít.
Az újonnan vásárolt holmik hibátlanok: egy tesztvinyóra feltoltam az Xp-t, ez remekül működik, alóla hozzá is tudok férni a Win7-es vinyómhoz, így az adataimat tulajdonképp nem fenyegeti komolyabb veszély.
Lélekben felkészültem az újratelepítésre (hisz amúgy is kelleni fog), de kérdezem: nem lehetne valahogy mégis bebootolni a Win7-et?
A választ előre is köszi..
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest