Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz parasutyo #7589 üzenetére

Szia!
    Klánoddal próbálkozz, trade chat és a legtutibb hely: market.
    Ezt a sorrendet követem én is, bár trade caten néha elszállt árak vannak.

Nincsenek jó hírek, Baruuk-ra elvertem minden formát, és még lehetne finomítani. Nagyon frankó, kicsit bosszantó, h exalted fegyók nem sebzik az arbi drónokat, de megoldható.

Összeraktam egy jó kombót: kuva nukor, rengeteg féle status sebzéssel, egy crites zaw, weeping wounds+condition overload... egész baráti, ahogy a 170-es grineer officerekkel bánik. Kicsit rápöttyinteni nukorral, mindenki lángol, a kard meg brutálisan szétcsapja őket.

Megint rápróbáltunk RJ-re. Egyik klántársat szimplán kidobta a rendszer (netje is szar, többször játszottunk és nem volt ritka, h eltűnt), megint kikerültem az űrbe, RJ tetején álldogáltam... ilyesmik.

Fókusszal bajban vagyok, Madurai fullos, Zenurik valamilyen, a többin csak kinyitottam a node-okat, de nem fejlesztettem igazán. Most nekiláttam, cseréltem: egy lega kórt adtam egy Lua Unairu lencséért.

Elfogyott a poly bundle. Látszik, h nem igazán vittem fiatalokat farmolni az elmúlt 2-3 hónapban. Sebaj, menjünk. Egyik srácot kidobta, pedig volt sok cucc, quickening mod, ilyesmi. Utána nekiadtam, amit nekem dobott, legalább ez legyen meg neki a 20 percből.

Helminthemnek pár frame hiányzik még. Azt nem tudom, h arra van-e MR. Nem is érdekes, a retek snowboardokat kellene húznom, de nem igazán megy - nem is erőltetem, nem szeretem. Erre mondjuk várok javaslatokat, h hogyan kellene. Netes videókat néztem, de nekem nem jön össze se a pearl, se a csövezés igazán.

Új hozzászólás Aktív témák