Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
5150head
üzenetére
Az igaz, hogy volt sokáig affinity booster ott, talán még túl sokáig is, mert hamar elfogyott, amit húzni lehetett volna.
A 2 mechet 10 menetben felhúztam 40-ig, ebből amit kiadott a rotációk végén, mod-ok, Lavos meg Cedo darabok, azokat megtartottam, a felesleget meg eladtam, amíg pörgött a market (az elején volt olyan mech mod, ami 15-20-ért ment). Ezekkel összejött kb. 300 plat, amiből vettem 2 max-os arcane-t (trickery-t meg ultimatum-ot) a piacon.
A cell-ekból addig nem vettem semmit, így a 10-12 körből (ami ugyanennyi óra...) lett kb. 20000 cell. Ezt elköltöttem barrier-re meg guardian-re. Még mentem utána pár kört, hogy a klán boldog legyen az arany trófeával, de addigra már úgy bezsibbadtam, hogy azóta bottal sem piszkálom. Ez kb. egy hét volt így, még az elején, kb. a közepén jött az első hotfix bele.
Az event iszonyatosan grindelős, ami mellett pofátlanul bug-is is, hozzárakva az orbitális játékidőt folyamatosan ismételni még rém unalmas is, gyakorlatilag egy 0.9 beta Scarlet Spear. Most lehet, hogy ez néhányatoknak nem fog tetszeni, de azért leírom: gyakorlatilag itt a játékos azért fizet, hogy ne kelljen játszania, ez az irány undorító.
Nem tudom, mit gondolt a DE, de nem csoda, hogy folyamatosan csökken a játékosbázis.
De hogy írjak pozitívumot is, a maxra felhúzott voidriggel a Profit Taker szétcincálása kimondottan élvezetes lett, de abban biztos vagyok, hogy ez nem volt az alkotók részéről szándékos vagy tervezett, inkább csak egy szerencsés mellékhatás, amit majd később jól elrontanak.
A jövőbeni terveiket elnézve (újabb lich-ek, meg ezzel a 40-es szintig húzgálós baromsággal) én nem sok jóra számítok, és hiába adott hozzá sokat az event összesített hozadéka a profilomhoz, mégis hiányérzetem van a játékélmény miatt.
MR29-ként 2000+ órával ebbe már nem állok bele, sokkal élvezetesebb volt horgászni POE-n, és legyártani az összes trófeát. Azok legalább jól néznek ki az Orbiterben. :-S
Bocs, hogy hosszú lett, és köszönöm, hogy elolvastad - de ez most így kijött belőlem.
-
válasz
5150head
üzenetére
Event első napján kezdtem kiszedni a mechet... pár sérült rész volt, többit adták. A boosterrel+blessingel pikk-pakk felhúztam. Szerencsémre volt platom, formám, rengeteg endo... így nagyjából felszereltem. Persze pár mod még jól jönne, flow meg ilyesmi, de azért már bőven jobb, mint a bent található hulladékok.
Ampot is csináltam eventre, arra a pár napra, amíg a mech készült. Szerencsém is volt, tudtam rá időt szakítani.
Vik én a Spear-nál jártam úgy, h próbáltam, de se ídőm, se kedvem, se cuccom nem volt igazán megfelelő. Volt, aki le is oltott anno alliance-on, h ha igazán akartam volna, akkor kiszedem a ceti lacerát. OK, akkor nem tudtam, majd lesz újra... és lett is.
Szal. amire van időd, kedved, azt szedd ki, többi meg majd legközelebb. Párat mentem csak, igazán nem is néztem, h miket dobott, ha van plusz és tradelhető, akkor átadom szívesen.Arcane kiszedéshez (nagyobb tételben) gyakorlatilag 24/7 kellene játszani az event alatt.... Nem tudom, h ki találta ki a cell dolgot, de bekaphatná neki a fűnyíró...
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Az a baj, hogy veteránon kívül vagy akit megmozgatott a Deimos update azokon kívül nem sokan húztak mech-et. Én sem. Most lett legyártva és se mod se Forma benne. Fluctus meglett,fel sincs még húzva. Igaz mondjuk nekem most időm sincs semmire. NW-t sem csináltam vagy 2-3 hete.
Szr a beosztásom aztán általában túl fáradt vagyok még játszani is. Ez az Event nem kapcsol ki pedig nagyon kéne csinálni, de mindenki lelép aztán ilyen 2000-4000 ponttal nem sokat érek.
Ahogy észrevettem egy jól felépített Mech-el egyedül is meg lehet csinálni az Event-et, nyilván pont nem lesz annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És látva, h mennyit ad, sztem sokan lesz.ják.