Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Még valahol Mesa megjelenésénél hagytam abba 3-4 éve kb.
Mik használhatóak innen? Idevágó modok megvannak és maxos szinte mind.Loki > Ash > Ember > rest
Boltor > Soma > Latron/Vectirs
Orthos > Glaive > ReaperEzek kb a favorizálási sorrendek, mire érdemes most ránéznem ami nagyjából játszható mindenes lenne újrakezdésnek? Tudom nem túl sok de legalább a modok amik anno ajánlottak voltak azok is megvannak!

És van alkatrészben egy Nekros Prime-om is még ami azonnal építhető.
Meg egy valag prime alkatrészem, hol tudom checkolni az árakat? Újra kezdeném és jó lenne a tradeddel képbe kerülni. Tippre a cuccaim java már rég vaultos és korrekt áruk lehet csere alaphoz!
Első meccseim jók lesznek most nézem Zanuka, Reaper és a 3-as is éppen a listán van.
Minimális / közepes költéssel még mindig olyan élvezhető a játék mint volt pár éve?
Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest