Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
melyik klán? olvass vissza amikor elkezdtem aktivan játszani, ki hivott hová? mit kaptam? semmit...nem fáj basszus, nem erröl szól amit irtam..én is aktivan játszottam volna ha valki mondja, paraszt, este 18h-kor gyere megyünk ahová egyedül kevés vagy...a kitgunt összeraktam ami akkor a legjobb volt, de nem tünt hatalmas elönynek, kiesett nem sokkal utána nála jobb secondary. a videókat nézem baszki, csak ha nem ugy müködik akkor mi van..egy csomó leirásban szerepelt már hogy a fejlesztök is nézik és kivesznek bizonyos lhetöségeket...majd én eldöntöm hogy játszok-e vele vagy nem, csak max egyedül szórakozom és ennyi....nagyon rossz oldaláról fogtad meg a hozzászólásom azt hiszem....nem érted mit akartam közölni...szevasz
asszem a te klánodban nem lesz helyem nyilván :p
Új hozzászólás Aktív témák
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
asszem a te klánodban nem lesz helyem nyilván :p