Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
válasz
5150head
üzenetére
melyik klán? olvass vissza amikor elkezdtem aktivan játszani, ki hivott hová? mit kaptam? semmit...nem fáj basszus, nem erröl szól amit irtam..én is aktivan játszottam volna ha valki mondja, paraszt, este 18h-kor gyere megyünk ahová egyedül kevés vagy...a kitgunt összeraktam ami akkor a legjobb volt, de nem tünt hatalmas elönynek, kiesett nem sokkal utána nála jobb secondary. a videókat nézem baszki, csak ha nem ugy müködik akkor mi van..egy csomó leirásban szerepelt már hogy a fejlesztök is nézik és kivesznek bizonyos lhetöségeket...majd én eldöntöm hogy játszok-e vele vagy nem, csak max egyedül szórakozom és ennyi....nagyon rossz oldaláról fogtad meg a hozzászólásom azt hiszem....nem érted mit akartam közölni...szevasz
asszem a te klánodban nem lesz helyem nyilván :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
asszem a te klánodban nem lesz helyem nyilván :p