Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
gandalf
üzenetére
Figy azért elég toxik vagy. Először írod, h senki nem ajánl fel neked segítséget, meg így meg úgy, aztán most meg igen, de "neked ez nem oké" most mégis mit akarsz? Csak kérdezem

"emlegették a primed modokat pl. amihez ilyen szinten hogy férnék hozzá" pl azon a szinten is tudsz relicet farmolni és nyitni, ami nem kell eladod Baronál ducatért és tudsz is venni nála primed modokat. Mindenki így szedi ki. Vagy eladod marketen őket és a platból veszed meg marketen a primed modokat.
Az hogy a nagyok segítik a kicsiket teljesen normális ebben a játékban. (mondj egy másikat ahol találkoztál ilyennel, mert a legtöbb game-ben a veteránok az epéniszüket mutogatják a kicsiknek...) Primed modokat senki se fog neked adni puszira, mert van ami 100 plat felett van vagy sok ducatba kerül.
Vannak könnyebb és nehezebb MR szint vizsgák. Ott kell némi skill. Az, hogy gyakorlásban 2x sikerült az lófasz. Volt olyan rankvizsga amire csak úgy mentem, hogy egymás után legalább 5x-10x sikerülnie kellett, akkor gondoltam úgy, hogy mostmár begyakoroltam, sikerülni fog. Van amit meg egyszer letoltam gyakorlásban aztán mentem is vizsgára mert olyan simaliba volt.
Ahhoz hogy ebben a játékban boldogulj játszani kell, és sokat. (meg wikit olvasni, videókat, buildeket nézni stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- PlayStation 3
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest