Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is a bazárba járok, volt párszor jó napom, újoncként sokat segítettek nekem: modokat, sculpot kaptam, meg volt, aki komplett nyx prime bp-t adott, csak a sys bp-t kellett behúznom mástól. Mondjuk a csaj nem az én stílusom, de eladni már nem tudom legyártva.
Kerestem dual stat modokat, de vagy csak platért adják, vagy nincs is. Malignant, high voltage, voltaic strike, virulent scourge...
Rime rounds-t tudtam csak szerzni, sajna a többihez magasabb lvl mission kellene, és mostanában nem visz senki
Ammo mutationra is hajtottam, 34 perc survival, a 25. után már egyedül. Riffle drop lett, shoti nem.
Ezekkel vki tudna segíteni prome cuccokért cserébe, vagy behúzni olyan küldibe, ahol várhatóan pottyannak is?Mondjuk a minap úgy kiosztottak, h semmit érők a prime cuccaim -rhino prime neur bp, equinox prime bp, chroma prime sys bp, csak hogy párat említsek- hogy a kioskba mindent eladtam, nem bazározok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest