Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lokids

addikt

Sziasztok!

Olyan kérédsem, lenne, hogy hogyan lehet erősödni a játékban? Azután, hogy a frame és a fegyver is elérte a lvl30-at, és bepakoltam a modokat a határig, amíg engedi, hogy tudok erősödni? Jupiteren még úgy ahogy hamar hal az ellen, de most, hogy bedobja néha azt a 3 lvl40 szintű enemit (Grustrag), azok úgy ölnek meg ahogy nem akarnak. Míg más playerek, szinte 1 hitelnek minden enemit, néha képeséggel a fél mapot is.
    Nemtudom melyik frame melyik képessége, de pirosas árnyalatű örvényre hasonlító képesség, melynek nekisétálva egyszerűen meghalt minden enemy. Nem csinált semmit a gyerek, csak def missionnál áltt a targeten és mikor jött az enemy minden meghalt. Én meg Trinity Prime-ban meg néha tudok healelni... ennyi.

Meg valami nem értettem. A promo kódos heat swordot használtam, de lecseréltem egy bot fegyverre (Amphis), aminél szinte minden stat zöld volt. Én ezt úgy véltem, hogy akkor elvileg jobb is mint a heat sword. ennek ellenére jóval kevesebbet sebzek vele. Attack speedje is nagyobb, mégis úgy tűnik, mintha lassabban ütne. Meg mintha a heat swordbe sokkat több pontnyi mod férne el.

Szindikátusoknál hogy lehet "pontokat" szerezni? Kipróbáltam, hogy a New Loka-nak adtam valami lóvét, meg itemet, de nem történt semmi. A másik fülön, ahol meg venni lehetne modokat, ott sem enged semmit se venni.

Új hozzászólás Aktív témák