Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Olyan kérédsem, lenne, hogy hogyan lehet erősödni a játékban? Azután, hogy a frame és a fegyver is elérte a lvl30-at, és bepakoltam a modokat a határig, amíg engedi, hogy tudok erősödni? Jupiteren még úgy ahogy hamar hal az ellen, de most, hogy bedobja néha azt a 3 lvl40 szintű enemit (Grustrag), azok úgy ölnek meg ahogy nem akarnak. Míg más playerek, szinte 1 hitelnek minden enemit, néha képeséggel a fél mapot is.
Nemtudom melyik frame melyik képessége, de pirosas árnyalatű örvényre hasonlító képesség, melynek nekisétálva egyszerűen meghalt minden enemy. Nem csinált semmit a gyerek, csak def missionnál áltt a targeten és mikor jött az enemy minden meghalt. Én meg Trinity Prime-ban meg néha tudok healelni... ennyi.Meg valami nem értettem. A promo kódos heat swordot használtam, de lecseréltem egy bot fegyverre (Amphis), aminél szinte minden stat zöld volt. Én ezt úgy véltem, hogy akkor elvileg jobb is mint a heat sword. ennek ellenére jóval kevesebbet sebzek vele. Attack speedje is nagyobb, mégis úgy tűnik, mintha lassabban ütne. Meg mintha a heat swordbe sokkat több pontnyi mod férne el.
Szindikátusoknál hogy lehet "pontokat" szerezni? Kipróbáltam, hogy a New Loka-nak adtam valami lóvét, meg itemet, de nem történt semmi. A másik fülön, ahol meg venni lehetne modokat, ott sem enged semmit se venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest