- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Drágul, tolja a reklámokat, és megeszi az akkut. Szép irány. Részemről mehetnek a levesbe.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hegedus001
üzenetére
Igen, mert az alapmodell gyártása éveken át tovább folyik, míg a Pro, Max, Plus gyártása befejeződik a következő modell bevezetésekor.
-
scdlsc
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Köszi a választ (neked is Graphics), de ezek szerint rosszul tettem fel a kérdést. Ez mindenhol be van kapcsolva alapból? A Google Pixel telefonjain is? Tehát minden Android rendszeren vagy csak bizonyos gyártóknál? Vagy csak Messenger telepítésekor mászik fel és ezt engedélyezi a rendszer?
-
-
-
mhydas99
senior tag
Pocoban, nagyon olcso Redmikben, Motorolakban is van reklam mar. Ki lehet gyomlalni, de turelem es ido plusz utanaolvasas kerdese.
Samsungban ugyan nincs, de annak orulnek, ha a rengeteg sajatmarkas klonappjarol lehetne dontenem, hogy ki akarom-e torolni, mert sajnos sokat nem lehet, csak leallitani, ami ugyis ujraindul ujrainditasnal. Raadasul rengeteg helyet elvesz a tarhelybol a csillard Samsung hatterfolyamat es alkalmazas, lassan mar ott tartunk, hogy Windows 11 szintu az a szoftverszemet, ami a hatterben fut. -
-
-
csubííí
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ha egyre gondolunk, akkor a kijelentése után többet nem is szerepelt az adott műsorban, meg talán további műsorokban sem. Nagyon megérte neki az igazat elmondani.
Sajnos a reklámok nagy része mind hazugság/átverés/megtévesztés stb. Ennek ellenére hihetetlen mennyien "bedőlnek" nekik.
A tévében már nem a filmeket "szakítják" meg reklámokkal, hanem a reklámokat filmekkel.
Beteg ez a világ!A privát DNS beállítása nem oldja meg, hogy a reklámok ne jelenjenek meg?
-
janeszgol
félisten
És akkor nem csak a reklámról van szó, hanem a rahedli bloatware-ről. Samsung, Motorola, Xiaomi, akkor már a Nothing. Szép társaság.
Nálam a kalapban mar csak a Google es az Apple maradt. Meg talán még a Vivo, Oppo/OP. Ja meg a Honor.
Hihetetlen. Egy levegővel fel lehet sorolni az összes mobilgyártót. Jól beszűkült a piac. -
.LnB
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Karácsonyi telefonajánlóban, ami itt jelent meg a Mobilarénán, ott volt valami telefon amihez pont ilyesmi volt írva, hogy hát vannak benne reklámok, de nem gáz. (Vagy valami ilyesmi) Akkor találkoztam először ezzel, hogy a telefon szoftverében már vannak reklámok, nem hittem a szememnek, kétszer kellett elolvasnom..
Ahogy #15Polarstar is írja, ez nálam is kizárja a vásárlást.Ámbár, ahogy lenni szokott. Most csak egy kettő ilyen van. Most történik a beszoktatási fázis, aztán eltelik pár év, és természetes lesz sajnos.

Tavaly váltottam telefont (nem szoktam sűrűn.), a Nothing és az Apple között vacilláltam. Utóbbi mellett döntöttem. Eddig nem bántam meg.
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Bizony. Engem nem érdekel, hogy kikapcsolható. Maga a filozófia zavar. Ráadásul egyik említett telefon sem egy nagy szám. Régen a Xiaomi az átlagnál mindig jobb kijelzőt és hardvert adott. A reklámokért cserébe. Ma már a Redminél ez sincs meg. Nem is nézem magamnak a megvételüket.
-
janeszgol
félisten
Én nem vagyok megengedőbb. Már az ötletet sem díjazom. Ráadásul a cikkben az is benne van, hogy tiltható lett a Meta service. Miért eddig nem volt? Ezeket (három van belőle) mindig letiltom. Jót tesz az üzemidőnek.
Akkor a Nothing kilőve nálam. Nem csak az olcsóbban, hanem mindegyik. És igen a cég elindult a lejtőn, ahogy írtam a múltkor. -
válasz
Polarstar
üzenetére
Nálam el is vágta, november-december tájékán gondolkoztam egy új telefonon és asszem a 256GB-os 3(a) 130K HUF-ért kék színben volt az euronicsben, amire le is csaptam volna, de akkor szembe jött velem egy reddites post hogy a nothing kezdi a reklám és bloatware szórást a nem csúcs telefonjaira. Akkor úgy voltam, hogy köszönöm szépen, lesz majd más és végül lett egy nord 5.
-
-
clon
senior tag
1-2 évvel korábbi kiadású új telefont szolgáltatótól lehet venni részletre tehát igen jó ötlet mert csak a samu csúcstelefon HA nem csak ráncfelvarrnak az újnál akkor sokkal olcsóbb mint a megjelenés évébe.
Nem használt telefonról van szó hanem előző 1-2 évi csúcstelefonról ami új. -
Én nem részletezek,kérek Graphics -tól lóvét azt csá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
clon
senior tag
Dehogynincsen választás. HA a csúcstelefonban nem lesz reklám akkor 1-2 évvel a megjelenés után részletre megvéve már nem lesz olyan drága mert csökken az ára és marad még 5 év támogatás meg 1-2 év használat utána és akkor már meg fogja érni középkategória helyett venni legfőképpen akkor ha az új telefon nem csak ráncfelvarrással "újít" mert akkor az előző verzió árban jobban csökken.
-
Graphics
Jómunkásember
FOrrást olvassátok már el.

-
Nálam egy ilyen ötlet elvágná a vásárlási szándékot.
-
mrThomi
addikt
Ha kikapcsolható is akkor is teljesen fölösleges szemét a szoftverben.
-
válasz
viragdani01
üzenetére
De ez mindig így van. Megjön egy új gyártó hogy akkor ő most márpedig fel fogja találni a spanyolviaszt. Aztán rájön, hogy nem mindenki más volt hülye körülötte...
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01
üzenetére
Te talán még nem emlékszel, mikor egy híres tévés (aki korábban nem szerepelt reklámokban, majd mégiscsak ráállt), nyilatkozta, hogy: "Van az a pénz, amiért elkezd korpásodni az ember haja".

Sajnos ez egy ilyen világ.

-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Egyetértek, negatív tendenciát okozhat.
-
joelke HU
őstag
Azért kindle esetén trükkel megoldható a kikapcsolása ingyen is....
Viszont itt nem értem. Ha pénzt akarnak belőle, akkor az lenne a logikus, hogy alapértelmezetten bekapcsolva legyen a reklám, aztán a user kinyomja. De így mi értelme? Van egy inaktív funkció benne? Ki az aki magától megkeresi és aktiválja.
De legalább itt nem akkora macera mint a Xiaominál... -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Osztom
oké hogy kikapcsolható de nagyon nem jó az irány.... -
mhydas99
senior tag
Megertem oket. Kapcsolhato egyelore, igy nem gond. Egyebkent Amazon Kindle is megjelenit reklamokat lekapcaolt kijelzonel mar ezer eve. Igaz ott 10, talan most mar 20 fontert reklammentesitheto vegleg, de annyival tobbe is kerul akkor...
-
Kár hogy elkezdték ezt a vonalat , még ha kikapcsolható is .
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
viragdani01
üzenetére
Persze, csak látva az idei évi tendenciákat kicsit megengedőbb vagyok feléjük.
Habár most olyan tuti vételt nem látok náluk, szerintem az idei évben nagyon show nem lesz náluk ( de lehet máshol sem)
-
Graphics
Jómunkásember
"hogy az alapértelmezett beállítás szerint a Lock Glimpse ki lesz kapcsolva, de „ahhoz, hogy kedvezőbb árfekvésben erős összértékű eszközöket” tudjanak biztosítani, „bizonyos kompromisszumok szükségesek”. Úgy tűnik, ilyen kompromisszum a zárolt képernyőn megjeleníthető reklám is."
Ha így van, akkor no para, ha fordítva, akkor meg kikapcsolható.
A linken azért részletesen le van írva, forrásnál is kattinható: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Beperelte a BYD Amerikát
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mintha nem volna pénzük egy fejlesztőt megfizetni.

oké hogy kikapcsolható de nagyon nem jó az irány....