Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
Nem szűnik meg semmi, ez egy új hely lesz a Földön, később más bolygókon is új területekkel meg más tartalommal, már a következőn is dolgoznak az Umbra quest mellett. A kezdő karakterek is kimehetnek majd a kapuhoz közelebbi részre, a nagyoknak meg az éjszaka fog kihívást nyújtani.
-
xFreex
aktív tag
válasz
üzenetére
Minden fegyver első felhúzása ad 3000-et, szintenként 100-at. Ha formázod a fegyvert, max rangon eladod majd újat szerzel/csinálsz belőle már nem.
Ha eladtad pl 12-es szinten a fegyvert és csinálsz belőle egy másikat amit elkezdesz felhúzni akkor az a 13. szinttől fogva fogja adni a maradék xp-t mastery-hoz.
Warframe-k, Archwingek és companionok 6000 xp-t adnak 200-at szintenként -
MichaelSD
őstag
válasz
üzenetére
Hááát, ez nehéz kérdés.
Igazából Ember World of Fire-rel közepes szintig mindent ledarál. Utána már képességek kombinációja kell. De mivel pathok és arcanok is komoly képességeket adnak (magasbb szinten), a kombok sok félék lehetnek.
A bow valóban magasabb szintre van, vagy spy küldetésekre.
-
-
Źşë'
addikt
válasz
üzenetére
ahogy előttem is írták érdemes formákat raknod a fegyverre, ilyenkor polaritást (minden modnak megvan a saját polaritása - a mod jobb felső sarkában a helyigény után) tudsz megadni, ill cserélni már meglévőt - ettől lesz fele annyi a mod igény adott slotban ahogy láthatod az általad linkelt képen "Flow" modnál, 4 helyet foglal, holott duplája kellene neki (persze ha 9es indexű akkor nem 4et visz el adott formázott slot hanem 5-öt)
továbbá érdemes Catalystot rakni adott fegyverre vagy Warframe-re (fegyverre Orokin Catalyst, Warframer/sentinelre meg Orokin Reactor kell, ugyan az a szerepük, csak más eszközön) - ezek megduplázzák ad adott eszközön lévő helykapacitást - tehát alapból nem 30 lesz egy kimaxolt cuccon hanem 60, így sokkal több modot be tudsz rakni, értelem szerűen minél több modod van adott eszközön, annál erősebb a cuccod
továbbá vannak ellenség típusok, típustól függően mindegyiknek más és más a gyengéje, Warframeben van egy úgynevezett damage 2.0 sebzési rendszer, melyet itt találsz - elemental sebzések eredője, ill. ellenfelekre gyakorolt hatásaival
én speciel nagyon szeretem az ignist, ezt toltam fel formákkal és catalysttal, a wrait verzió és alap között am nincs sok különbség
Magazine Size 150 vs 200
Max Ammo 750 vs 800
Total Damage Heat 27 vs 25
Crit Chance 5% vs 12%
Crit Multiplier 2.0x vs 2.0x
Status Chance 25% per second vs 30%
Punch Through 2.0 m vs 2.0 m -
MichaelSD
őstag
válasz
üzenetére
Szerbusz!
PCn vagyok, de most éppen szüneteltem mert nincs mit csinálni...

Angol wikia nagyon jó ha megy az angol.
Az elején olyan nagy választék nincs. Fegyvereknél van a standard sebzés és multishot ami szinte mindig alap.
Elsődleges fegyvernek a Braton Prime-ot ajánlom. Könnyen megszerezhető és jó fegyver és érdemes formákat ölni bele.Amit még nagyon javaslok, az Ignis Wraith. Küldetésből lehetett megkapni, de klánoknak van BPje. Sokan ingyen is adnak egyet, ha látják hogy nincs neked. warframe.market-en keress rá.
Frameket egyénileg kell modolni, attól függően mire használod az adott framet.
Fegyverek, ha nem valami nagyon speciális (pl. Destreza), akkor vagy sima sebzésre, kritikus sebzésre vagy elementál sebzésre modolsz. Típusra nem éri meg (vágó, tompa, stb.), csak speciális esetekben. Általában a elementál sebzés a legjobb, mert mindenre hat a +%-a.
Corrupted modok fontosak lesznek, amiket az Orokin Vaultokból lehet szerezni. (Derelict küldetéseket kell csinálni Dragon kulcsokkal),
-
H_András
tag
válasz
üzenetére
Mindenféleképpen próbáld ki, lehet játszani bőséggel plusz fizetés nélkül is (ha nem vagy pic.ás játékos)... Később természetesen előjönnek a kényelmi szempontok,ami miatt érdemes majd beleölni egy kis pénzmagot, sztem meg is érdemlik a fejlesztők. Kezdetben frusztráló lesz a nyersanyaghiány a komolyabb dolgokhoz, de ha meg tudod állni, idővel lesz az is, amint unlockolod az újabb bolygókat kifelé. Játékosállomány mindig van, ha társak kellenek valamihez. Kezdő vagyok én is persze, de ha nem leszel függő, és nem szánsz rá extra pénzt, akkor is nagyon jól szórakozol - már persze ha ez a stílus jön be neked, és nem a körökre osztott stratégia

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest