Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
érdemes, somán van 4 formám, boltoron meg 3, de ég és föld, jó a soma is, de mikor nekiálltam survivalozni, hát bőven bírta még ott ahol a soma már már alig
brakk se rossz egyébként, mondjuk sokat nem használtam eddig, beleraktam egy catalystot, picit pifpuf durdurr és kb ennyi, megmondom őszintén, eleinte azt hittem valami demo fegyver lesz, de inkább ilyen shotgun csak pisztolyban - van valami pyrana nevű is amit tudok a brakkra hasonlítani, ebben is van kakaó ahogy nézem
egyenlőre van kb ~45 fegyverem legyártva, azokat akarom kimaxolni, utána picit megint gyúrok 1-2 fegyvert, frameből is van még 3-4 ami maxolásra vár, ill 1-2 amit össze kell még rakni... egyébként pont ez a jó ebben a játékban, a molyolás - az hogy az ember maga szerez meg alkatrészeket, gyártja le - majd húzza fel őket
most a Nova Prime van terítéken (bár még csak print van belőle), szép az a frame, tetszik ez az alap lilás színe is
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic V2 - origami
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest