Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Maxtreme
üzenetére
érdemes, somán van 4 formám, boltoron meg 3, de ég és föld, jó a soma is, de mikor nekiálltam survivalozni, hát bőven bírta még ott ahol a soma már már alig
brakk se rossz egyébként, mondjuk sokat nem használtam eddig, beleraktam egy catalystot, picit pifpuf durdurr és kb ennyi, megmondom őszintén, eleinte azt hittem valami demo fegyver lesz, de inkább ilyen shotgun csak pisztolyban - van valami pyrana nevű is amit tudok a brakkra hasonlítani, ebben is van kakaó ahogy nézem
egyenlőre van kb ~45 fegyverem legyártva, azokat akarom kimaxolni, utána picit megint gyúrok 1-2 fegyvert, frameből is van még 3-4 ami maxolásra vár, ill 1-2 amit össze kell még rakni... egyébként pont ez a jó ebben a játékban, a molyolás - az hogy az ember maga szerez meg alkatrészeket, gyártja le - majd húzza fel őket
most a Nova Prime van terítéken (bár még csak print van belőle), szép az a frame, tetszik ez az alap lilás színe is
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest