Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
"A LoS rinyát meg végképpen nem értem miért lesz egy frame ettől überbrutáltáp. A nagy nyílt terepen ahol általában tölti az ember az idejét voidban biztos sokat segít."
Először is általában nem nagy nyílt terepen vagyok. Másodszor Te vagy nem olvastad el, hogy mi az a LOS vagy nem tudom mi bajod. Mi az hogy "LoS rinyát meg végképpen nem értem miért lesz egy frame ettől überbrutáltáp"??? Mindenki azon kiakadva, hogy mekkora nerf és orosz rulettá változtatja a képességeket.
Az Excaliburt ötödszere patchelik és egyre rosszabb, így nem, nem 2 nap alatt, hanem mondjuk az elult 12 hónap alatt kellett volna megcsinálniuk. Helyette egy harmadrangú shootert csináltak tele bugokkal. Amúgy volt szavazás a változtatásról és szépen mindent megvalósítottak amit leszavazott a nép. Ezek után ne magyarázd, hogy miért rinyálunk...
Ne javítsanak semmit, hanem adjanak ki rendesen dolgokat.
Damage 2.0 azért kellett, mert lineáris sebzés. Damage 2.0 után is lineáris az maradt, akkor mire volt jó?
Egyhangú a közelharc, lett energy chaneling. Nincs értelme használni, mert a sima támadás is van annyira és nem használ energiát, mire volt jó?
Archwing, bugos, nincs beágyazva játékba, mire volt jó?
Kubrow, mai napig bugos.
Melee bug 14 hónapja van.
U5 óta rendszeresen kérünk lore updatet. Még a framek leíráshoz sem csinálnak történetet, miért?
stb, stb, stb.Azt, hogy te nem látod a hibákat a Te problémád nem az enyém.
PS, előző hozzászólásban elírtam:
LOS neked nem okozott gondot, mert te nem is haszáltad az RB/RJ-t LOSsal, ha használtad volna tudod, hogy már rég nem megy a felugrás. De ha menne is a pályák nagy része nem üres nagy tér, így rengeted ellenfélre nem hatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- BE QUIET! Dark Rock Pro 4 Processzor hűtő
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest