Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nekem a limbo kb 3-4 nap alatt meg volt, akkor ezek szerint csak nekem nem okozott akkora nagy fejtörést
nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeitarchwingnél ha aktív a 4. képesség azzal el tudod lökni magad mellől az ellenfeleket, és megtisztítja a rádióállomás környékét, és még sebez is rajtuk... mikor kezdtem a játékot akkor se árasztott el modokkal, a legalapabb modokat dobta, és szépen lassan alakultam, szvsz ennél is ez a helyzet, nem is bosszankodtam rajta... egyébként annyira nem nehéz észre venni a kósza modokat, megáll az ember egy pillanatra, majd oldalazva mozog és simán ki lehet szúrni őket, eleinte nehéz volt, de már van egy valag modom, odonatára kevesebb inkább fegyverekre dobál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- ASUS routerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szemüveges topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeit