Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz r00r1 #2933 üzenetére

nekem a limbo kb 3-4 nap alatt meg volt, akkor ezek szerint csak nekem nem okozott akkora nagy fejtörést :F nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeit

archwingnél ha aktív a 4. képesség azzal el tudod lökni magad mellől az ellenfeleket, és megtisztítja a rádióállomás környékét, és még sebez is rajtuk... mikor kezdtem a játékot akkor se árasztott el modokkal, a legalapabb modokat dobta, és szépen lassan alakultam, szvsz ennél is ez a helyzet, nem is bosszankodtam rajta... egyébként annyira nem nehéz észre venni a kósza modokat, megáll az ember egy pillanatra, majd oldalazva mozog és simán ki lehet szúrni őket, eleinte nehéz volt, de már van egy valag modom, odonatára kevesebb inkább fegyverekre dobál...

Új hozzászólás Aktív témák