- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Ez a Limbo Theorem küldetés egy f0s. Nem tudom hogy ki találta ki, de hogy nem volt százas az is biztos. Randomokkal a chasist és systemst kifarmoltuk, mocsok könnyű. De az, hogy szintezni kelljen megint mint a szemét, ráadásul a modok sem hullanak, az nem gyengén kib@szás. Hiába 11-es az archwingem, eddig 1 darab shield capacity modot találtam bele. Ami xp meg a küldetéseken hullik az kb semmire nem elég. Gondolkoztam, hogy megveszem platért, de más csak azért sem fogom támogatni a fejlesztőket....
....most egy kicsit pipa lettem.Meg szerintem ezt az archwing dolgot is jobban átgondolhatták volna. Az mi, hogy a javasolt frame rhino vagy frost??? A többi??? Mi egyediség van benne? van 3 fegyver, 2 archwing és csókolom. Az meg hogy mire van csatlakoztatva mindegy, csak rhino vagy frost legyen....röhej...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest