Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
csati777
csendes tag
Pár hónap kihagyás után most tértem vissza, és az egyik pályán egy zsákutcában a földön találtam egy furcsa cuccot. Egy kb. fél méter magas, hegyével lefelé fordított, félig átlátszó világoskék piramis forgott egy helyben. Mikor átmentem rajta, a játék kiírt valami 1/3 feliratot (gyanítom, hármat kell belőle megtalálni), de mire elolvastam, eltűnt.
Még sosem láttam ilyet, van valakinek tippje, mi lehet ez? -
csati777
csendes tag
Én csak pár hete játszom, de normális dolog ez a napi 200 megás patchelés? MMORPG-k sem szoktak ennyit letöltögetni.
-
csati777
csendes tag
Az utóbbi napokban rákaptam a Survival menetekre. Ma besorsolt a gép egy profi csapatba, nagyon rendesek voltak, fedeztek, megjelölték a felvehető cuccokat, stb. Csak akkor ****tak le, mikor elkezdtem aktiválni a support kapszulákat: ne csináljam, csak várjak a 40. percig, kövessem őket, szedjem a lootot, de ne nyúljak a life support modulokhoz és a kapszulákhoz. OK, nem tudtam, miért, de nem vitatkoztam velük. Olvasgattam a Survivalról, de sehol nem láttam, hogy valami hátránnyal járna, ha valaki más aktiválja a kapszulákat. Tipp?
-
csati777
csendes tag
Kösz a tippet, elsőre meglett!

http://i.imgur.com/KeGS0l5.jpg?1
Azt hiszem, mégiscsak maradok ennél a játéknál! -
csati777
csendes tag
Akkor örüljek, hogy legalább a 2/3-a megvan?

-
csati777
csendes tag
Daily Login jutalomként kaptam egy Rhino warframe blueprintet. A sisakot és a Systems-t el is kezdtem legyártani, de a Chassis-t nem találom sehol (sem a Foundry-ban, sem az Inventoryban). Az összes többi eddig talált Chassis ott van, de a Rhino-é nincs. Megszívtam?
-
csati777
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Igazad lett, szinte játszhatatlan. Belépek egy menübe, de kilépni már nem tudok belőle, a küldetés legelején a földre esik a rács, aztán én is, és csak úgy meghalok, minden magyarázat nélkül. Majd pár nap múlva visszanézek, hátha jobb már a helyzet.
A hackelés röhejesen egyszerű lett. Összvissz 3-4 hatszöget kell összeforgatni? -
csati777
csendes tag
Üdv! Nemrég kezdtem a játékot (30 óra), nagyon tetszik, de egy dolog a sírba kerget, mégpedig a Host Migration. A meccs kellős közepén megfog, és átrak egy másikba. Néha ez jól is jön (berakott egy bossvadász csapatba, sikerült négy bolygót megnyitnom egyhuzamban), de többnyire idegesítő. Mert mi van akkor, ha megszerzek egy különösen ritka tárgyat, és átrak egy másik partiba? Buktam az egészet. Ezért kérdezem tőletek: milyen gyakori ez a jelenség, mert ha állandó, nem ölök további 1000 órát ebbe a játékba, bármennyire is élvezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest