Hirdetés
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
- Archwinggel nem vagyok egyedül ezek szerint

- Syndicate ebből a szempontból nem rossz, de még mindig van 5 hiányzó prime darabom, nem hiszem, hogy az a tény, hogy még többet farmolhatok nekem jó.
- Excaliburnak a Slash Dash és a Radial Javelint ami hasonló modokkal ki lehet fejleszteni. Mindkettő fix sebzésű így T3ban használhatatlan. RJ kapott 3 másodperc stunt, de az animációja tovább tart, úgyhogy nagy ötlet. A Super Jump képességet nem láttam 3szor hogy használta volna valaki. Most láthatatlan az Exclabur ha SJt használ. Hogy minek nem tudom. Az egyetlen amivel lehetetett használni a SJt a Heavy Impact volt, de senki nem használta. Az ugrás sokáig tartott, a sebzés kevés, a finisher move sokáig tart közelharcban, tehát semmit nem nyújt amit egy másik CC vagy egy Boltor Prime ne tudna. Az egyetlen használható képessége a Radial Blind, azt gyengítették. Ha RBt használok, akkor a sarok vagy oszlop mögött lévőre nem hat. Briliáns.Az eddig se túl erős Excaliburnak pont ezek kellettek...

- A 4 képességből, egy két fráme, kivételivel, nem tudsz kettőnél többet használni, mert ellentétes modok kellenek nekik. Vegyük hozzá, hogy 4ből 1 képességnek nincs értelme, nem sokat segít, hogy mind a 4et tudom használni. Viszont 1-el kevesebb slotom van, ami még inkább leszűkíti, hogy mit használ az ember. Kevesebb hely = még inkább optimalizálnak az emberek.
- Limbo csak idegesítő csapatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xcover 7 128/6
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest